Beko GN163122X - Виж цената

Ревю на Beko GN163122X

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko GN163122X 

Държите ли на високото качество на храните? Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме идеалният уред за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by Side Beko GN163122X с енергиен клас А+ и множество модерни технологии ще запази вашите любими хранителни продукти свежи и качествени за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko GN163122XВиж цената за днес

Beko GN163122X Review

NeoFrost – тази система, осигурява оптимално високо качество при съхранението на вашите хранителни продукти, като същевременно намалява разходите му на електроенергия.

Активен филтър за миризми – чрез филтрация на въздуха в хладлника, тази технология, предотвратява появата на неприятни миризми във вашия хладилник, като същевременно запазва качесвтото и свежестта на вашите хранителни продукти.

Fresh Blue Light Специалната функция за „Активна синя светлина за свежест”, поддържа фотосинтетичния ефект в хладилника, чрез синя светлина, като постоянно работи. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение със стандартните хладилници.

Виж още: Ревю на Beko GN162420P

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by Side Beko GN163122X е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 91 х 72 х 179см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни. Възможността му за вграждане спестява максимална част от наличното пространство във вашата кухня, като по този начин ви осигурява изключителен комфорт.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 558л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 485kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 43dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до 9ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 368л, като разполага със 9 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 9 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 190л. и разполага с 2 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by Side Beko GN163122X е идеалното решение за тези от вас, за които качеството стои на първо място. С ефективната си работа, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за дълъг период от време. Наслаждавайте се на любимите си храни винаги, когато пожелаете. Гответе с удоволствие и висококачествени продукти любимите ястия на вашето семейство. Вие изберете продуктите, а хладилник Side by Side Beko GN163122X гарантирано ще ги съхрани качествено и много ефективно.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password