Beko GN163022S - Виж цената

Ревю на Beko GN163022S

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko GN163022S 

Обичате ли да имате винаги вкусни и свежи хранителни продукти под ръка във вашия дом? Държите ли на високото качество на консумираните от вас храни? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Beko GN163022S ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те качествени, свежи и вкусни за максимално дълъг период от време!

Beko GN163022SВиж цената за днес

Beko GN163022S Review

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Антибактериални дръжки за врата – благодарение на антибактериалната защита на уплатненията на дръжките на вратата, най-често използваните допирни точки на вашия уред, остават защитени от бактерии и микроби.

Виж още: Ревю на Samsung RS7547BHCSP/EF

Дизайн

Side by side Beko GN163022S разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият сензорен екран в предната част на уреда показва температурата и състоянието на вашия хладилник, като същевременно е финалния щрих за стилния завършек на вашия хладилник.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 91 х 72 х 179см., като това го прави удобен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство. С ниските си нива на шум от 43dB, той гарантирано няма да смущава вашето спокойствие, когато е в своя работен режим.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Beko GN163022S разполага с нетен обем от 558л., което позволява съхранението на големи количества от вашите любими хранителни продукти. Енергийният му клас А+, осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумирана електроенергия от едва 462kWh, той гарантирано ще намали в пъти разходите ви за електроенергия. Охлаждащия агент, с който работи уреда е R600a. Също така, този уред разполага с възможност за автономна работа без ток до 9ч. По този начин ниската температура в хладилника се запазва, дори когато електрозахранването е прекъснато, поради повреда. Това гарантира запазването на качеството на вашите хранителни продуки, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 368л както и с 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти, а автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 190л. като разполага със 7 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни, а опцията за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ще ви осигури бърз и лесен достъп до съхраняваната храна в тях. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът на замразяване на уреда е 13кг. в рамките на 24ч. Това гарантира бързото и лесно замразяване на вашите хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн, голям капацитет на обем и множество технологии, Beko GN163022S ще осигури максимално добри условия за съхранението на вашите любими храни. Гответе с удоволствие за вас и цялото ви семейство, като използвате винаги свежи и качествени продукти, осигурени от този двукрилен хладилник Beko!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password