Beko GN162420P - Виж цената

Ревю на Beko GN162420P

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko GN162420P 

Искате ли вашите хранителни продукти, да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точният уред за вас! Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162420P с енергиен клас А+ и множество модерни технологии, ще осигури перфектното съхранение на вашите любими храни, за да останат те качествени и свежи за дълго време!

Beko GN162420PВиж цената за днес

Beko GN162420P Review

No Frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Активен филтър за миризми – чрез филтриране на въздухът във вашия хладилник, тази функция предотвратява появата на неприятни миризми в хладилното помещение.

Активен йонизатор – специалнни циркулиращи йонни вълни, предотвратяват образуването на бактерии, вируси и неприятни миризми във вашия хладилник, като по този начин се създава антибактериален ефект. В резултат, въздухът във вашето хладилно помещение се запазва свеж и чист, а хранителните продукти запазват своето качество за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Samsung RS67N8210S9/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в черен класически цвят с гланцирано покритие, той е разделен на 2 отделни части, като едната е допълнително разделена на различни отделения. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Сензорният екран, допринася за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162420P е с размери от 91 х 72 х 182см. и тегло от 124кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни.
Ниските му нива на шум от 43dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от внушителните 554л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a. Също така,хладилника разполага с възможност за автономна работа без ток до 9ч. Това позволява запазването на ниската температура в уреда, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда, като по този начин храните ви се запазват свежи и се предотвратява опасността от тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 368л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и внушителните 5 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Специалното отделение за плодове и зеленчуци, ще съхрани вашите любими пресни храни качествени и свежи, а отделението за съхранение на бутилки, ще ви позовли да охладите лесно и бързо любимите ви напитки. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 176л и разполага със 7 отделения за съхранение, както и с 2 Big Box чекмеджета за съхранението както на по-големи количества храна, така и на по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 13кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162420P е идеалният избор за тези от вас, които не правят компромис както със своите хранителни продукти, така и с уреда, в който ще бъдат съхранявани. Side by side Beko GN162420P със сигурност ще осигури оптимално добри температурни и хигиенни условия за съхранението на вашите любими храни, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password