Beko GN162320X - Виж цената

Ревю на Beko GN162320X

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko GN162320X 

Държите ли на висококачествените хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния за вас уред! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Beko GN162320X с енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той ще запази вашите хранителни продукти качествени и свежи за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko GN162320XВиж цената за днес

Beko GN162320X Review

NeoFrost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Активен филтър за миризми – постоянно циркулиращия хладен въздух във вашия уред се филтрира, като по този начин се предотвратява появата на неприятни миризми.

Active Blue Fresh Light – тя поддържа фотосинтетичния ефект чрез синя светлина, която постоянно работи в хладилника. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение с това на стандартните хладилници.

Виж още: Ревю на Samsung RS7778FHCSR

Дизайн

Дизайнът на уреда е изчистен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всяка стилна и модерно обзавведена кухня. Интегрираният цифров дисплей в предната част на уреда, позволява да следите температурата и работния режим на вашия уред, като същевременно придава изискан завършек на неговата модерна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN162320X е с размери от 91 х 72 х 182см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Ниските му нива на шум от едва 43 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той няма да смущава вашето спокойствие, с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 529л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 471kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Охладителния агент е R600a. Също така,хладилника разполага с възможност за автономна работа без ток до 9ч. Това позволява запазването на ниската температура в уреда, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда, като по този начин храните ви се запазват свежи и се предотвратява опасността от тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 353л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 5 рафта от закалено стъкло, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Също така, хладилника разполага със специално отделение за съхранение на свежи плодове и зеленчуци, за да бъдат те свежи и качествени за по-дълго време. Допълнителния рафт за съхранение на бутилки, позволява лесното и бързо охлаждане на вашите любими напитки.

Фризер

Фризерът е с обем от 176л и разполага със 7 големи отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 13кг., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед, като запазва храните свежи за по-дълго време, а почистването на уреда става изключително лесно – без нуждата от предварително размразяване!

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Beko е идеалното решение за тези от вас, които не правят компромис както с избора си на хранителни продукти, така и с избора си за уреда, в който ще бъдат съхранявани. Наслаждавайте се на любимите си храни винаги, когато пожелаете, благодарение на хладилник Side by side Beko GN162320X.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password