Beko GN1603130PT - Виж цената

Ревю на Beko GN1603130PT

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko GN1603130PT 

Искате ли вашите любими хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия?Ние имаме точния за вас уред! Днес ще ви представим Beko GN1603130PT с енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той ще запази вашите хранителни продукти качествени и свежи за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko GN1603130PTВиж цената за днес

Beko GN1603130PT Review

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Бързо охлаждане – благодарение на множество микро дупки за въздух, с които разполага вашия уред, охлаждането става чрез равномерно разпръскване на въздуха, като се предотвратяват резките и неприятни въздушни вълни.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на LG GSX961NSAZ

Дизайн

Дизайнът на уреда е изчистен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всяка стилна и модерно обзавведена кухня. Интегрираният сензорен екран в предната част на уреда, позволява да следите температурата и работния режим на вашия уред, като същевременно придава изискан завършек на неговата модерна визия.

Размери

GN1603130PT е с размери от 91 х 78 х 179см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Ниските му нива на шум от едва 43 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той няма да смущава вашето спокойствие, с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 558л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 381kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Климатичният клас, към който спада уреда е SN – T, като работи със захранващо напрежение от 230 V. Също така,хладилника разполага с възможност за автономна работа без ток до 21ч. Това позволява запазването на ниската температура в уреда, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда, като по този начин храните ви се запазват свежи и се предотвратява опасността от тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 368л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 6 рафта от закалено стъкло, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни, както и 4 допълнителни рафта на вратата. Също така, хладилника разполага със специално отделение за съхранение на свежи плодове и зеленчуци, за да бъдат те свежи и качествени за по-дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 190л и разполага с 6 големи отделения за съхранение, които позволяват лесното съхранение както на големи количества продукти, така и съхранение на по-големи и по-обемисти храни. С големия си капацитет на замразяване от 13кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед, като запазва храните свежи за по-дълго време, а почистването на уреда става изключително лесно – без нуждата от предварително размразяване!

Нашето мнение за продукта

Side by side Beko GN1603130PT е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще запази качеството на вашите хранителни продукти за максимално дълго време. Наслаждавайте се на любимите си храни, винаги когато пожелаете и гответе с удоволствие за вас и любимите ви хора с винаги пресни и качествени хранителни продукти благодарение на Beko GN1603130PT!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password