Beko GN1416221XP - Виж цената

Ревю на Beko GN1416221XP

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko GN1416221XP 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Side by Side Beko GN1416221XP с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време!

Beko GN1416221XPВиж цената за днес

Beko GN1416221XP Review

Fresh Blue Light – тази функция, поддържа фотосинтетичния ефект чрез синя светлина, която постоянно работи в хладилника. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение с това на стандартните хладилници.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Йонна защита – активните йонизиращи частици, вашият уред е предпазен от появата на микроби и бактерии. По този начин храната ви остава свежа, качествена и съхранена при максимални хигиенни условия.

EverFresh+ – това отделение е специално предназначено за съхранението на свежи плодове, зеленчуци и билки. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими плодове и зеленчуци ще се запазят свежи и качествени за по-дълго време.

NeoFrost™ dual cooling – технологията за двойно охлаждане на NeoFrost, чрез активно двойно охлаждане и без замръзване, осигурява най-добрите условия за съхранение в по-висок клас на енергийна ефективност. Охлаждането се постига чрез вентилационни канали, действащи независимо в двете отделения.

Виж още: Ревю на Daewoo FRN-Q29FCVI

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня. Сензорният екран, поставен в предната част на уреда и решен в черно, придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by Side Beko GN1416221XP е с размери от 90.8 х 75.8 х 182см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня, а възможността му за вграждане е перфектна за тези от вас, които искат да използват оптимално добре пространството в своята кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 541л и изключително ниски нива на шум от 43dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.

С годишен разход на електроенергия от едва 464kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 15ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Климатичният клас, към който спада уреда е SN-T, а захранващото напрежение, с което работи е 240V.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 376л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с огромно място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци и плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 165л и разполага с 6 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Големият му капацитет на замразяване от 8кг. за 24ч. позволява лесното и бързо замразяване на големи количетва хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

С модерен дизайн, общ капацитет на обем от 541л. и множество интегрирани модерни технологии, двукрилен хладилник Side by Side Beko GN1416221XP създава условия за перфектно съхранение на вашите хранителни продукти, като запазва тяхната свежест, дълготрайност и хранително вкусови качества. Гответе любимите си ястия с удоволствие и с пресни и свежи продукти, осигурени от вашия двукрилен хладилник Side by Side Beko GN1416221XP!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password