Beko FSMT52320DXO - Виж цената

Ревю на Beko FSMT52320DXO

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko FSMT52320DXO

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Имате ли любими рецепти, които приготвяте с удоволствие за вашето семейство? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме Ви комбинирана готварска печка Beko FSMT52320DXO с множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Beko FSMT52320DXOВиж цената за днес

Beko FSMT52320DXO Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Насладете се на многофункционална печка, която предлага 8 различни функции за готвене, така че да можете да опитате всяка нова или изискана рецепта. Независимо дали искате да опитате вкусна рецепта за “бисквитки” или искате да впечатлите приятелите си с пържоли, готварската печка Beko ще бъде вашият доверен партньор.

Да готвите е чудесно преживяване, но кухнята ви може да се превърне в хаос. Революционната технология на Beko CleanZone ви помага. Вътрешният прозорец на вратата на печката е покрит със специално покритие, което позволява лесно почистване без нужда от специализирани почистващи препарати.

Виж още: Ревю на Beko FSE62110DX

Характеристики

Beko FSMT52320DXO разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 55 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Beko е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Beko FSMT52320DXO е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password