Ревю на Beko FSM65330DAS

Beko FSM65330DAS

Beko FSM65330DAS е готварска печка, която се предага на пазара от марката Beko. Тя е изработена от висококачествени материали и разполага с няколко функции, които я правят удобна и ефективна за използване. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и предимства.

Beko FSM65330DAS

Виж цената за днес

Beko FSM65330DAS: Характеристики, функции и технологии

Beko FSM65330DAS разполага с 4 нагревателни зони, които могат да се регулират по отделно, за да можете да приготвите няколко ястия едновременно. С готварската печка Beko FSM65330DAS няма нужда да използвате кибрити или запалки, за да я запалите. Тя разполага с електрическо запалване, което прави стартирането на готвенето много по-лесно и удобно. Готварската печка има мултифункционална електрическа фурна с размер 60 см, която работи с клас A енергийна ефективност. Тя може да бъде използвана за готвене на различни видове ястия, благодарение на възможността да променяте настройките на температурата.

В комплекта на Beko FSM65330DAS получавате и чугунена скара, която е идеална за приготвяне на месо, риба и зеленчуци. Тя е изработена от здрав материал и е лесна за почистване. Четвъртата зона за готвене на Beko FSM65330DAS е изградена с HIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER, който осигурява по-голяма ефективност и икономия на газ.Готварската печка разполага с електрически грил, който позволява да приготвите хрупкави и златисти ястия. Той е много удобен за използване и може да бъде регулиран по отделно.

Благодарение на 3D COOKING, ястията се приготвят равномерно от всички страни и запазват своята вкусова ароматичност. Тази функция е много полезна, когато готвите по-големи ястия.: Фурната на Beko FSM65330DAS разполага с 8 различни функции за готвене, които ви позволяват да приготвите различни видове ястия по ваш вкус.

Готварската печка е оборудвана с таймер, който ви помага да следите времето за готвене на всяко ястие. Beko FSM65330DAS има дюзи за течна газ, което я прави много удобна за използване с газова бутилка. Под фурната има чекмедже за посуда, което е много удобно за съхранение на кухненските принадлежности и посудата. Това позволява да имате лесен достъп до тях, когато готвите.

Осветление: Фурната на Beko FSM65330DAS разполага с осветление, което ви позволява да следите процеса на готвене и да видите какво се случва вътре. Вграденият вентилатор осур равномерурната, което гарантира равномерно готвене на ястията.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Beko FSM65330DAS: Мнение за продукта

След провеждане на подробен анализ на Beko FSM65330DAS можем да кажем, че това е много добра готварска печка, която притежава много полезни функции. Тя е лесна за употреба и може да бъде използвана за приготвяне на различни видове ястия. Като цяло, Beko FSM65330DAS е отличен избор за всички, които търсят качествена и надеждна готварска печка.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo