Beko FSM52330DAO - Виж цената

Ревю на Beko FSM52330DAO

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko FSM52330DAO

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Имате ли любими рецепти, които приготвяте с удоволствие за вашето семейство? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме Ви комбинирана готварска печка Beko FSM52330DAO с множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Beko FSM52330DAOВиж цената за днес

Beko FSM52330DAO Review

Режимът на готвене 3D позволява едновременна работа на всички нагревателни елементи. По този начин се осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, което позволява едновременно приготвяне на 3 ястия, без риск от смесване на миризми.

Предлага 8 различни функции за готвене, така че можете да опитате всяка нова рецепта или каквато и да е сложна рецепта. Независимо дали искате да опитате нова рецепта за бисквитките или искате да впечатлите приятелите си с телешка пържола.

Горните и долните нагревателни елементи могат да работят без вентилатор. Този традиционен режим на печене се препоръчва за приготвяне на торти, фини сладкиши или бисквити.

Виж още: Ревю на Beko FSMT52320DXO

Характеристики

Beko FSM52330DAO разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 60 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Beko е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Beko FSM52330DAO е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password