Ревю на Beko FSHT62111GX

Beko FSHT62111GX

Газовата готварска печка Beko FSHT62111GX е един от най-новите модели на Beko. Тя е снабдена с множество функции, като вграден фурна и грил, както и четири газови горелки. Тази готварска печка е предназначена да отговаря на изискванията на модерният живот.

Beko FSHT62111GX

Виж цената за днес

Beko FSHT62111GX: Характеристики, функции и технологии

Газовите котлони на Beko FSHT62111GX са четири, което Ви дава възможност да готвите няколко ястия едновременно. Те са снабдени с електрическо запалване, което ги прави много удобни за употреба.

Тази готварска печка разполага с функция грил, която ви позволява да приготвите вкусни грил ястия. Въртящият се шиш е идеален за приготвяне на пилешки гърди, агнешки кебапчета или пък за печене на зеленчуци.

Beko FSHT62111GX е изработена от Inox, което е изключително здрав материал, който не се надрасква лесно и е много устойчив на корозия.

Тази готварска печка разполага и с High-Efficiency™ Gas Burner, който гарантира по-бързо и ефективно готвене. Освен това, тя е оборудвана с вентилатор, който разпределя топлината равномерно, когато използвате функцията за готвене с вентилатор.

Газовият грил е идеален за готвене на месо, риба и зеленчуци. Системата за сигурност автоматично изключва подаването на газ, ако пламъкът изгасне, което гарантира максимална безопасноевел з еектриеско запалван е много удобна за готвене на супи, сосове и други ястия, които изискват постоянна температура.

Тази готварска печка има и таймер, който Ви помага да следите времето за готвене. Осветлението във фурната е идеално за готвене на ястия, които изискват по-дълго време за готвене.

Въртящият се шиш е идеален за приготвяне на пилешки гърди, агнешки кебапчета или пък за печене на зеленчуци.

Beko FSHT62111GX е оборудвана с дюзи, които позволяват използването на течна газ. Това е идеално решение за потребители, които предпочитат този вид гориво.

Тази готварска печка разполага и с чекмедже за посуда, което е много удобно за съхранение на прибори и кухненски принадлежности. Така можете да имате всичко необходимо на едно място и да ги използвате лесно и бързо.

Вграденият вентилатор на тази готварска печка помага за равномерното разпределение на топлината, когато използвате функцията за готвене с вентилатор. Това ви позволява да получите по-добри резултати при готвене.

Автоматичното спиране на газта е много важна функция за безопасността на готварската печка. Това означава, че ако пламъкът изгасне, газът ще бъде автоматично изключен. Това гарантира максимална безопасност при използване на тази готварска печка.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Beko FSHT62111GX: Мнение за продукта

Beko FSHT62111GX е безспорно една от най-добрите газови готварски печки на пазара в момента. Тя е ефективна, удобна и сигурна за употреба. С тази готварска печка ще можете да приготвите вкусни ястия и да ги сервирате на Вашите гости. Този уред е точно това, от което се нуждаете.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo