Beko FSGT62110GWO - Виж цената

Ревю на Beko FSGT62110GWO

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko FSGT62110GWO

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Имате ли любими рецепти, които приготвяте с удоволствие за вашето семейство? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме Ви готварска печка Beko FSGT62110GWO с множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Beko FSGT62110GWOВиж цената за днес

Beko FSGT62110GWO Review

Да готвите е чудесно преживяване, но кухнята ви може да се превърне в хаос. Революционната технология на Beko CleanZone ви помага. Вътрешният прозорец на вратата на печката е покрит със специално покритие, което позволява лесно почистване без нужда от специализирани почистващи препарати.

До 25% по-ефективни от стандартните котлони, което означава че пестите време и пари. Времето, прекарано в кухнята, ще намалее с 35% и ще използвате до 17% по-малко газ от обикновен газов котлон.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Виж още: Ревю на Beko FSM65330DAS

Характеристики

Beko FSGT62110GWO разполага с удобни и практични размери от 85 x 60 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 59 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Beko е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Beko FSGT62110GWO е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password