Beko FSGT52110DXO - Виж цената

Ревю на Beko FSGT52110DXO

Готварски печки Ревюта
8.5

Рейтинг

Beko FSGT52110DXO

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Имате ли любими рецепти, които приготвяте с удоволствие за вашето семейство? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме Ви готварска печка Beko FSGT52110DXO с множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Beko FSGT52110DXOВиж цената за днес

Beko FSGT52110DXO Review

Сега можете да се насладите на любимите си грил ястия вкъщи. Аксесоарът, разположен в центъра на готварската печка, позволява равномерно готвене на храната, която се върти постоянно по време на готвене.

Да готвите е чудесно преживяване, но кухнята ви може да се превърне в хаос. Революционната технология на Beko CleanZone ви помага. Вътрешният прозорец на вратата на печката е покрит със специално покритие, което позволява лесно почистване без нужда от специализирани почистващи препарати.

Виж още: Ревю на Beko FSGT62110GWO

Характеристики

Beko FSGT52110DXO разполага с удобни и практични размери от 85 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 55 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Beko е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Beko FSGT52110DXO е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password