Beko FSE62134DCT - Виж цената

Ревю на Beko FSE62134DCT

Готварски печки Ревюта
8

Рейтинг

Beko FSE62134DCT 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Газова готварска печка Beko FSE62134DCT с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Beko FSE62134DCTВиж цената за днес

Beko FSE62134DCT Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Hansa FCCW59493

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в златисто и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Дръжката на вратата, контролните копчета и дисплей, решени в ретро стил придават изключително класен завършек на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Газова готварска печка Beko FSE62134DCT разполага с удобни и практични размери от 85 x 60 x 60 см. (ВхШхД). Уреда има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора. Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 1 малък и 2 основни котлона), като захранватето на нагревателните зони е на газ.

Също така, плота има и предпазител, така че да бъдат предотвратени всякакви инциденти, докато готвите на котлона на вашата газова готварска печка. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Освен много ефективна, Газова готварска печка Beko FSE62134DCT е и много енергономична благодарение на енергийния си клас А.

Нашето мнение за продукта

Газова готварска печка Beko FSE62134DCT е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password