Ревю на Beko FSE62134DCT

Beko FSE62134DCT 

Beko FSE62134DCT е готварска печка, използваща газ за захранване на плота и електричество за фурната, което е идеалният компромис за тези, които се притесняват, че електрическата печка ще има много високи разходи. Има атрактивен дизайн, малко по-ретро и различен от това, което предлагат повечето модели на пазара в момента.

Beko FSE62134DCTВиж цената за днес

Дизайн и размери

Размерите на печката са 60х60х90см (ШхДхВ), като са продукт със стандартни размери. Моделът принадлежи към енергиен клас А, което ще гарантира, че няма да похарчите много пари, когато го използвате. Уреда е с винтидж дизайн в бежов цвят, перфектно допълнен от контролни копчета в златист цвят.

Технически характеристики и спецификации

Горната част, в която се намират котлоните, работи на газ, което е много добре за готвене в нормални съдове или за нагряване на храна, като в същото време е по-евтино за използване. За нагряване на котлоните се използват 4 горелки с различни размери. Те се запалват електрически. Плочата разполага с предпазно устройство, което може автоматично да прекъсне подаването на газ, ако пламъкът случайно стане прекалено голям. По отношение на поставката за съдове, която се намира върху горелките, тя е направена от чугун, като е много стабилна и елегантна.

Печката има 1 голяма горелка, 2 нормални и 1 малка. Beko FSE62134DCT разполага с една от най-модерните технологии за печки, която се нарича високоефективна газова горелка. Те имат ефективност до 25% по-висока от горелките на стандартните печки, така че храната да се приготвя по-бързо и освен това да пестите пари от разход на електроенергия. Според данните, предоставени от Beko, ще прекарате с 35% по-малко време в кухнята, докато количеството използвана газ ще бъде с до 17% по-малко.

Виж още: Най-добрите готварски печки

Функции

Печката Beko FSE62134DCT се предлага с 6 различни функции за готвене, което ще ви позволи да я използвате по най-добрия начин за вида на приготвената храна. Тя е електрическа, така че може да ви помогне да приготвите вкусна храна, като прилагате топлина равномерно от всички посоки. Резултатът ще бъде по-вкусна но и по-добре изглеждаща храна.  

Готвенето на закрито е възможно с помощта на вентилация, като функцията помага за равномерното разпределение на топлината. Вратата на печката се възползва от технологията, наречена Clean Zone, със специален слой, нанесен върху стъклото й, така че е много лесна за почистване. Няма да е необходимо да използвате специални почистващи препрати върху него.

В заключение

Beko FSE62134DCT е смесен тип печка, използваща газ за захранване на плота и електричество за фурната, което я прави високоефективен и същевременно бюджетен уред. Освен това, дизайнът на уреда е много красив, като е подходящ за поставяне във всяка кухня с по-винтидж стил на обзавеждане.

Виж цената за днес

4.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo