Beko FSE62110DX - Виж цената

Ревю на Beko FSE62110DX

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko FSE62110DX

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Имате ли любими рецепти, които приготвяте с удоволствие за вашето семейство? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Представяме Ви готварска печка Beko FSE62110DX с множество функции, тя ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Beko FSE62110DXВиж цената за днес

Beko FSE62110DX Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Насладете се на многофункционална печка, която предлага различни функции за готвене, така че да можете да опитате всяка нова или изискана рецепта. Независимо дали искате да опитате вкусна рецепта за “бисквитки” или искате да впечатлите приятелите си с пържоли, готварската печка Beko ще бъде вашият доверен партньор.

Вентилатор – Тази функция осигурява равномерното разпределение на топлината вътре в печката, като по този начин ускорява процеса на готвене.

Системата за безопасност автоматично изключва подаването на газ при случайно прекъсване на пламъка на плота по време на работа.

Виж още: Ревю на Beko FSGT52110DXO

Характеристики

Beko FSE62110DX разполага с удобни и практични размери от 85 x 60 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 66 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Beko е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Beko FSE62110DX е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password