Ревю на Beko DVN06430W

Beko DVN06430W

Съдомиялната машина Beko DVN06430W е чудесен избор за всяка кухня. Тя е ефективна, надеждна и лесна за използване, което я прави най-добрия избор за много домакинства.

Beko DVN06430W

Виж цената за днес

Beko DVN06430W: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина Beko DVN06430W разполага с 14 комплекта, идеални за голямо семейство или за тези, които често се забавляват. Разполага с 6 програми, от които да избирате, като гарантира, че съдовете ви ще бъдат почистени по най-високия стандарт.

Съдомиялната машина е класифицирана в клас D за енергийна ефективност, което ви спестява пари от сметките за комунални услуги. Разполага с автоматично отваряне на вратата, така че не е необходимо да се притеснявате за ръчното отваряне на вратата след приключване на цикъла.

Beko DVN06430W разполага с автоматичен щит на стъклото, за да предпази съдовете ви от повреда по време на процеса на миене. Съдомиялната разполага с гъвкаво полузареждане, така че можете да пестите енергия и вода, като измивате само половината от зареждането, когато е необходимо.

Съдомиялната има интензивна програма на 70°C, за да гарантира, че съдовете ви са добре почистени. Има технология Quick & Shine, която гарантира, че съдовете ви ще излязат блестящи.

Съдомиялната има гъвкава кошница за прибори, която може да се регулира, за да пасне на специфичните ви прибори. Има програма Eco 50°C, която ви помага да пестите енергия и пари.

Beko DVN06430W има плъзгащ се дозатор за миещи препарати, така че лесно да добавяте миещи препарати в правилното отделение. Разполага с програма за отлагане на времето, така че можете да настроите цикъла на миене да започне в удобно за вас време.

Разполага със система за контрол на излишната вода, която гарантира, че съдовете ви няма да се повредят по време на цикъла на миене.Има и индикатор за сол, който ви уведомява кога е време да допълните нивото на солта.

DVN06430W има индикатор за допълнително изплакване, за да сте сигурни, че съдовете ви са старателно изплакнати. Съдомиялната има и сензор за замърсяване, който разпознава колко замърсени са съдовете и съответно регулира цикъла на миене.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Beko DVN06430W – цвят бял и Beko DVN06430X – цвят сребрист.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko DVN06430W: Мнение за продукта

Като цяло съдомиялната машина Beko DVN06430W е чудесен избор за всяка кухня. Тя е ефективна, надеждна и лесна за използване, което я прави топ избор за много домакинства. Ако сте на пазара за съдомиялна машина, този продукт определено си заслужава да бъде разгледан.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo