Ревю на Beko DTC36610W

Beko DTC36610W

Искате да си купите нова съдомиялна машина? Ако е така, Beko DTC36610W е отличен избор. Тя разполага с редица функции и е на страхотна цена. За да ви помогнем да вземете информирано решение, ви представяме подробен преглед на продукта.

Beko DTC36610W

Виж цената за днес

Beko DTC36610W: Характеристики, функции и технологии

GLASS CARE 40°C е предназначена да осигури на чашите ви възможно най-добрата грижа, като използва нежен цикъл, който няма да повреди деликатните ви стъклени съдове.

ECO 50°C е чудесен избор за пестене на енергия и вода, като в същото време съдовете ви са чисти. При тази настройка се използва по-ниска температура и по-малко вода в сравнение с другите настройки, но въпреки това съдовете ви са блестящо чисти.

INTENSIVE 70°C е идеална за трудни, залепнали храни, като използва високи температури и допълнително количество вода за дълбоко почистване.

SILENTTECH използва специална система за шумоизолация, за да намали шума в кухнята, като същевременно съдовете ви са чисти.

QUICK WASH е чудесна функция, когато бързате, като измива бързо съдовете само за половин час. Beko DTC36610W има и FLEXIBLE HALFLOAD, която ви позволява да поберете повече съдове в съдомиялната машина, без да хабите енергия или вода.

Съдомиялната машина има и контролен панел тип електронен, така че можете лесно да регулирате настройките за възможно най-добри резултати. Настройката Деликатна е идеална за крехки предмети, като използва нежен цикъл, за да предпази ценните ви съдове.

Еко интензивната програма чудесен избор за пестене на енергия и вода, като в същото време съдовете ви са чисти. Бързата програма е идеална, когато бързате, като измива бързо съдовете само за половин час. Нормалната програма е идеалната настройка за ежедневно миене на съдове.

Beko DTC36610W разполага и със защита от течове, която предотвратява изтичането на вода и увеличава цялостната стабилност на съдомиялната машина. Разполага и с индикатор за доливане на сол, така че лесно можете да се уверите, че съдомиялната машина работи по най-добрия начин.

Съдомиялната разполага и с настройка за отложен старт, която ви позволява да стартирате съдомиялната машина в по-късен момент, така че да сте сигурни, че всичките ви съдове са чисти, когато имате нужда от тях.

Beko DTC36610W разполага и с индикатор за супер изплакване, който ви позволява да разберете кога цикълът на изплакване е завършен. DTC36610W се предлага и със стойка за плот, което улеснява инсталирането и преместването й при необходимост.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko DTC36610W: Мнение за продукта

В заключение, Beko DTC36610W е отлична съдомиялна машина, която предлага редица функции и е на много разумна цена. Тя е чудесен избор за всяка кухня и ще служи дълги години. Горещо я препоръчваме.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo