Ревю на Beko DSN26420X

Beko DSN26420X

Съдомиялните са незаменим помощник в кухнята, особено за заетите хора, които нямат достатъчно време да измиват ръчно големи количества съдове. Beko DSN26420X е модел за полувграждане, който обещава да направи тази задача по-лесна и бърза. Но какви са реалните му възможности и предимства? Нека разберем в това ревю.

Beko DSN26420X

Виж цената за днес

Beko DSN26420X: Характеристики, функции и технологии

Beko DSN26420X е съдомиялна с капацитет от 14 комплекта, което я прави идеална за зареждане на големи количества съдове. Съдомиялната разполага с 6 различни програми за измиване на съдове, които могат даоволят нуждите на всеки домакин. Програмите включват Quick&Shine, Eco 50°C, AutoProgram, Intensive 70°C, Mini 30′ и предварително измиване. Това предоставя голямо разнообразие от възможности за измиване на различни видове съдове.

Beko DSN26420X разполага с LCD дисплей, който позволява лесно избиране на програми за измиване и наблюдение на процеса на измиване. Съдомиялната е класифицирана в клас E за енергийна ефективност, което я прави икономична и екологична. Консумацията на енергия и вода е оптимизирана, за да се намали разходите за електроенергия и вода.

Inox противът на Beko DSN26420X предлага защита от корозия и допринася за съдомиялната да изглежда модерно и стилно. Съдомиялната разполага с функция SteamGloss, която гарантира перфектен блясък на съдовете, като се използва пара за изсушаване.

TrayWash е функция, която осигурява почистване на тавите в горната кошница на съдомиялната. Моторът на съдомиялната е ProSmartInverter, който осигурява тиха работа и по-дълъг живот на уреда. Бързата функция Fast+ позволява по-бързо измиване на съдовете, докато Flexible HalfLoad е функция, която позволява зареждането на по-малко съдове, без да се намалява ефективността на измиване.

Acrobat System прави зареждането на съдовете лесно и гъвкаво, като предлага различни възможности за подреждане на съдовете. Easy Fold Plate прави зареждането на съдовете удобно и лесно, като осигурява максимална гъвкавост. Здраво ротационо рамо осигурява равномерно измиване на всички съдове.

DSN26420X разполага с подвижна кошница за прибори, която прави зареждането на приборите лесно и удобно. Това предоставя голямо разнообразие от възможности за подреждане на приборите на различни места в кошницата. Съдомиялната разполага с функция Child-Lock, която предпазва децата от случайно включване на съдомиялната и ги предпазва от евентуални опасности.

Time Delay е функция, която позволява да се забав измиването на съдовет за да се избегне пиковото натоварване на електромережата. Това е особено полезно, когато имате нужда да измивате съдове по време на вечерта или нощта, когато натоварването на електромережата е по-ниско.

Beko DSN26420X разполага с плъзгащ се дозатор за измиващ препарат, който прави зареждането на препаратите лесно и удобно. Това ви позволява да добавите точното количество препарат за измиване на съдовете, без да се налага да го мерите.

Програмата Quick&Shine е идеална за бързо измиване на леко замърсени съдове, като същевременно ги прави перфектно чисти и бляскави. Eco 50°C е икономична програма за измиване на съдове при ниска температура, която намалява разходите за електроенергия и вода.

AutoProgram е програма за автоматично измиване на съдове, която използва сензори за определяне на нивото на замъване на съдовете и настройва температурата и времето за измиване, за да се постигне перфектен резултат.

Intensive 70°C е програма за измиване на съдове при висока температура, която е идеална за почистване на замърс тенджери и тигани. Mini 30′ е бърза програма за измиване на съдове, която ви позволява да измивате по-малко количества съдове за кратко време.

Предварителното измиване на съдовете е функция, която предвижда предварително измиване на съдовете с топла вода, за да се отстранят големите замърсявания и да се подготвят за програмата за измиване. Тази функция е особено полезна за тежки замърсявания, когато съдовете са много мръсни и се нуждаят от допълнително почистване.

Beko DSN26420X е съдомиялна машина, която работи на ниво на шум 46 dB. Това я прави тиха и не нарушава комфорта в дома. Годишната й енергийна консумация е 266 kWh, като консумацията й на енергия на 100 измивания е 95 kWh. Средната й енергийна консумация за цикъл е 0.92 kWh, което я прави енергоефективна.

Консумацията на вода на Beko DSN26420X е 11 литра на цикъл и средният разход на вода за година е 3080 литра. Това я прави ефективна и спестяваща ресурси.

Размерите на съдомиялната машина са 81.8 см височина, 59.8 см ширина и 57 см дълбочина. Тя е компактна и лесна за поставяне в кухнята. Теглото на машината е 36 кг, което я прави стабилна и здрава.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko DSN26420X: Мнение за продукта

Beko DSN26420X е качествена съдомиялна, която ще задоволи нуждите на повечето домакинства. Тя предлага удобство и ефективност при измиването на съдовете, като има достатъчно място за почистване на големи количества съдове. Също така, този модел е икономичен и екологичен, като се отличава с ниска консумация на енергия и вода. Въпреки някои минуси, като например липсата на удобства като автоматично отваряне на вратата, Beko DSN26420X е препоръчителен избор за всеки, който търси качествена и ефективна съдомиялна

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo