Beko DN161220X - Виж цената

Ревю на Beko DN161220X

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko DN161220X 

Държите ли на качеството на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани в най-добри условия, за да можете да им се наслаждавате за по-дълъг период от време? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим хладилник с 2 врати Beko DN161220X с капацитет на обем от 565л. и енергиен клас А+, той гарантира, че ще запази качеството, свежестта и хранителните свойства на вашите любими продукти, за оптимално дълъг период от време!

Beko DN161220XВиж цената за днес

Beko DN161220X Review

NeoFrost – тази система, осигурява оптимално високо качество при съхранението на вашите хранителни продукти, като същевременно намалява разходите му на електроенергия.

Active Fresh Blue Light – специалната функция за „Активна синя светлина за свежест”, поддържа фотосинтетичния ефект в хладилника, чрез синя светлина, като постоянно работи. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение със стандартните хладилници.

Активен филтър за миризми – чрез филтриране на въздухът във вашия хладилник, тази функция предотвратява появата на неприятни миризми в хладилното помещение.

Виж още: Ревю на Arctic AK60320NFEMT+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той е разделен на 2 отделни части. С изчистения си интерфейс, той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня.

Размери

Хладилник с 2 врати Beko DN161220X е с размери от 182 х 84 х 75см. (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 43dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 565л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 458 kWh. Климатичният клас, към който спада хладилника е SN-T , a охладителният агент, с който разполага е R600a. Също така, уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 22ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 426л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци & плодове, Поставка за яйца, Поставка за бутилки и Тава за лед.

Фризер

Фризерът е с обем от 139л и с 2 отделения за съхранение. Големият му капацитет на замразяване от 10кг. за 24ч. позволява лесното и бързо замразяване на големи количетва хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Изключително ефективен, с голям капацитет на обема и множество от най-модерните технологии, хладилник с 2 врати Beko DN161220X ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Те ще бъдат свежи, със запазено качество и витаминни свойства за много по-дълго време, в сравнение с тяхното съхранение в обикновен хладилник. Ако държите на качествената храна и искате да и се наслаждавате по всяко време – хладилник с 2 врати Beko DN161220X е точният изобр за вас! С него ще имате свежи и вкусни продукти на една ръка разстояние във вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password