Beko DIS26020 - Виж цената

Ревю на Beko DIS26020

Ревюта Съдомиялни
7.3

Рейтинг

Beko DIS26020 

Дълго време мислите да си купите ефективна съдомиялна машина за модерната ви кухня, но все не намирате продукт който да ви достави 100% от това което търсите? Съдомиялна Beko DIS26020 е точният избор за вас! Това е съдомиялна машина, с енергиен клас А++, капацитет на обема от 10 комплета, който успешно поддържа кристалният блясък на вашите съдове!

Beko DIS26020Виж цената за днес

Beko DIS26020 Review

FAST+ : по-чисти съдове, за до 3 пъти по-кратко време в сравнение със стандартните програми. Температурата, потреблението на вода и налягането се увеличават, като по този начин се съкращава времето за измиване.

SilentTech – със сила на шума от едва 39dBA, съдомиялнята е изключително тиха. Дори когато е в интензивен режим на работя, няма опасност тя да наруши вашето спокойствие.

QUICK&CLEAN – по-чисти чинии и съдове за по-малко от час? Вече е възможно. Благодарение на функцията QUICK&CLEAN, вашите съдове са с искряща чистота само за 58 минути.

FLEXIBLE HALFLOAD – тази функция ви позволява съдомиялнята да свърши своята работа като измие дори по-малко количество съдове.

INTENSIVE 70°C – чрез изпозлване на изключително висока температува на водата и допълнителен цикъл на изплакване, INTENSIVE70°C, измива дори най-замърсените съдове.

Виж още: Съдомиялна Whirlpool ADP 201 WH

Модерна, с бял изчистен дизайн и цвят решен в бяло, съдомиялнята е с размери 81х44,8х55см, оборудвана с 6 програми за измиване, 10 комплекта и специална кошница за прибори. Предният контролен панел за позициониране е с лесен достъп, има електронен контрол и малък LCD дисплей, който ви дава времето, оставащо до завършване на текущата програма. Съдомиялна машина Beko DIS26020 има консумация на електроенергия от едва 211kWh/годишно, което означава, че няма да се притеснявате за сметките за електричество!

Нашето мнение за продукта

Ефикасните програми и високия капацитет от 10 комплекта са само няколко причини, които биха ви накарали да се сдобиете с този кухненски помощник. Съдомиялна Beko DIS26020 с отличен дизайн, елегантна и лесна за употреба, която може да бъде пусната в действие по всяко време на деня. Всеки дом трябва да се сдобие с такъв домакински уред, защото той успява да измива съдовете бързо и ефективно, като ви дава възможност да имате повече свободно време за дейности, които наистина ви забавляват! Подарете време на себе си и на семейството си и оставете съдомиялната да се погрижи за домакинството.

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password