Beko DIS26011 - Виж цената

Ревю на Beko DIS26011

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Beko DIS26011 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна за вграждане Beko DIS26011 е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+, 6 измиващи програми и изключително голям капацитет на зареждане от 10 комплекта. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Beko DIS26011Виж цената за днес

Beko DIS26011 Review

50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

70°C – тази програма е предназначена за измиването на силно замърсени съдове. Благодарение на водата с висока температура и няколко допълнителни изплакващи цикли, вашите съдове ще бъдет ефективно почистени с кристален блясък.

Опция полузареждане – дори, когато вашата съдомиялна машина не е заредена до своя максимален капацитет, вие можете да стартирате измиващия цикъл.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Ревю на Indesit DISR 57H96 Z

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят с гланцирано поктитие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен контрол поставен във вътрешната част на рамката на вратата. Изчистеният и интерфейс я прави изключително модерна и подходяша за всеки тип обзавеждане.

Характеристики

Съдомиялна за вграждане Beko DIS26011 разполага с размери от 81.8 x 44.8 x 55см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 45см., които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Годишният разход на електроенергия на съдомиялната машина е 237kWh, а разходът на вода на измиващ цикъл е едва 10л. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Съдомиялна за вграждане Beko DIS26011 разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Интензивна програма, Програма отложен старт, Програма Био/Еко, 6 степени на температура, Показател сол, Отделение за сол.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Beko DIS26011 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password