Beko DIS25011 - Виж цената

Ревю на Beko DIS25011

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Beko DIS25011

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна за вграждане Beko DIS25011 е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+, 5 измиващи програми и изключително голям капацитет на зареждане от 10 комплекта. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Beko DIS25011Виж цената за днес

Функции

Clean&Shine™ – независимо от нивото на замърсяване на съдовете, тази пограма ще се погрижи за измиването им до блясък само за 90 минути.

QUICK&CLEAN – по-чисти чинии и съдове за по-малко от час? Вече е възможно. Благодарение на функцията QUICK&CLEAN, вашите съдове са с искряща чистота само за 58 минути.

FLEXIBLE HALFLOAD – тази функция ви позволява съдомиялнята да свърши своята работа като измие дори по-малко количество съдове.

ECO 50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

MINI 30’ – тази програма е предназначена както за мръсни чинии, така и за фини стъклени съдове. При пълното зареждане на съдомиялната, измиването става на 35°C за едва 30 минути, като по този начин пестите време, ресурси и енергия.

Виж още: Най-добрите съдомиялни машини

Дизайн и Характеристики

Beko DIS25011 е с удобен и практичен дизайн – решена в класически бял цвят с вграден контролен панел в горната част на вратата, съдомиялната ще пасне във всяка кухня независимо от нейните размери и обзавеждане. Размерите на уреда са: 81.8 х 44.8 х 57.5см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А+, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на съдомиялната с годишна консумация на електроенергия от едва 237kWh и на вода от 2940л. Средната консумация на вода за измиващ цикъл е 10.5л. Освен това, съдомиялната е с ниски нива на шум от 49 dB, което гарантира, че тя няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове по време на своята работа. Капацитетът и на зареждане от 10 комплекта и 2 вградени кошници, позволява да измиете голям обем от съдове, само с един измиващ цикъл.

Освен с перфектни технически характеристики, съдомиялната разполага и с множество функции и технологии. Функцията за „Отложен старт” ви позволява да зададете точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време. Функцията „All in 1” автоматично настройва количеството на използваните препарат и вода, така че да е максимално икономична при своята работа. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Защита от протичане, Индикатор за презареждане със сол, Отложен старт 24ч., Цикъл с половин зареждане. Възможността за избор между 5 измиващи програми, ще ви позволи да измиете всякакъв вид съдове, независимо от тяхната степен на замърсяване. Програмите, с които разполага съдомиялната са: Супер изплакване, Еко, Интензивна, Бърза, Сушене.

В заключение

Съдомиялна за вграждане Beko DIS25011 е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Спестете времето, прекарано пред кухненската мивка и оставете съдомиялната машина да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на вашите съдове, вместо вас!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password