Beko DIN28430 - Виж цената

Ревю на Beko DIN28430

Ревюта Съдомиялни
8.8

Рейтинг

Beko DIN28430

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна за вграждане Beko DIN28430 с различни измиващи програми, ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Beko DIN28430Виж цената за днес

Beko DIN28430 Review

50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

70°C – тази програма е предназначена за измиването на силно замърсени съдове. Благодарение на водата с висока температура и няколко допълнителни изплакващи цикли, вашите съдове ще бъдет ефективно почистени с кристален блясък.

FLEXIBLE HALFLOAD™ – дори, когато вашата съдомиялна машина не е заредена до своя максимален капацитет, вие можете да стартирате измиващия цикъл.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Ревю на Beko DFS26024W

Характеристики

Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 237 kW разход на електроенергия на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 44 dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 14 комплекта съдове.

Функции

Тя разполага с богат набор от функции. Рразличните степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Оставащо време, Защита от протичане, Индикатор за оставащо време, Индикатор за презареждане със сол, Отложен старт, Индикатор за супер изплакване, Цикъл с половин зареждане, Подвижен горен рафт, Поставка за плотове и Сензор за мръсотия.

Нашето мнение за продукта

Beko DIN28430 е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергоикономична. С различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна на Beko !

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password