Beko DH8444RX - Виж цената

Ревю на Beko DH8444RX

Ревюта Сушилни
8

Рейтинг

Beko DH8444RX 

Искате ли нова сушилня, която да се грижи за перфектното и почти мигновено изсушаване на вашите дрехи? Държите ли на качеството на вашите облекла и искате ли то да бъде запазено за дълго време? Ако отговорът е „да“, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим сушилня Beko DH8444RX. С 16 различни програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тя ще гарантира перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството и мекотата на техните материи.

Beko DH8444RXВиж цената за днес

Beko DH8444RX Review

ECO GENTLE – термопомпа – благодарение на иновативния барабан на вашата сушилня, вие получавате комбинация от сушилня и климатик в едно. Изпарителят на новаторската система, извърша работата на кондензатора, като изсушава въздуха. Кондензаторът, от своя страна, изсушава прането.

Aquawave™ – гарантирано изсушаване на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

BABY PROTECT® – тази програма е специално предназначена за деликатните бебешки дрехи. Благодарение на сензорите за температура и влажност, вие можете да сушите дрешките на вашето бебе при оптимално добри условия, без появата на алергени и микроби в техните тъкани.

Програма за джинси – тази програма е специално създадена, за да се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дънкови дрехи, якета или вълнени дрехи. Дебелите дрехи се изсушават по-трудно, особенно в областта на шевовете и кантовете им, където има по-голямо наслагване на плат. Тази сушилня успешно успява да изсуши дори най-дебелите дрехи, като запазва тъканите им непокътнати.

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

Програма за спортни облекла – тази програма е специално създадена за изсушаването на спортни дрехи от деликатни материи като памук и синтетика, при изпираща програма до 40 градуса и оптимизирано ниво на влажност.

Виж още: Ревю на LG RC8055EH2M

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния дигитален дисплей и люка на барабана, решени в класическо черно, перфектно контрастират с белия цвят на вашата сушилня, като придават перфектен завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня Beko DH8444RX разполага с изключително удобни и практични размери от 65.4 х 59.7 х 84.6 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 52кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Beko DH8444RX разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Сензор за влажност, Против намачкване, Отложен старт, Заключване, Вътрешно осветление, Настройка на нивото на сушене, Buzzer, Показване на оставащото време, S Shape. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Eco Gentle, OptiSense, Aquawave гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Beko DH8444RX има подходяща програма за всички тях. С 16-те си различни програми като Baby Protect, Дънки, Pизи, Ризи 30′, Спорт, Mix, Вълна, Xpress, Ежедневна, Освежаване, Деликатни, Лесно гладене, Готови за обличане, Екстра изсушаване – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Благодарение на множеството си модерни технологии и възможност за избор между 16 различни програми, сушилня Beko DH8444RX ще осигури перфектно изсушаване на вашите дрехи, независимо от какви тъкани са те. Погрижете се за безупречната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на само един уред, а именно – Сушилня Beko DH8444RX!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password