Beko DFS26024X - Виж цената

Ревю на Beko DFS26024X

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Beko DFS26024X

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Beko DFS26024X е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++ и 6 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Beko DFS26024XВиж цената за днес

Beko DFS26024X Review

Показване оставащото време до края – дисплеят, поставен в предната част на уреда, ви показва точното време, което остава до края на измиващия цикъл. По този начин вие ще знаете кога точно вашите съдове ще бъдат почистени до блясък.

ECO 50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

INTENSIVE 70°C – тази програма е предназначена за измиването на силно замърсени съдове. Благодарение на водата с висока температура и няколко допълнителни изплакващи цикли, вашите съдове ще бъдет ефективно почистени с кристален блясък.

MINI 30 – тази програма е предназначена както за мръсни чинии, така и за фини стъклени съдове. При пълното зареждане на съдомиялната, измиването става на 35°C за едва 30 минути, като по този начин пестите време, ресурси и енергия.

FAST+TM – тази програма почиства вашите съдове до 3 пъти поо-бързо от обикновените програми. Тя повишава температурата на измиване, намалява потреблението на вода и намалява времето за измиване.

FLEXIBLE HALFLOAD™ – дори, когато вашата съдомиялна машина не е заредена до своя максимален капацитет, вие можете да стартирате измиващия цикъл.

Виж още: Ревю на Beko DIS28120

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в стилен сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Уреда разполага с размери от 85 x 44.8 x 60см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 47dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с кошница, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялната разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Beko DFS26024X е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password