Ревю на Beko DFS26024X

Beko DFS26024X

Съдомиялната машина е вид уред, който може би изглеждаше прищявка преди десетилетие или две, но в днешно време те стават все по -популярни. Beko DFS26024X е моделът, който ще разгледаме днес, малко по-тесен модел, идеална за използване в малки пространства.

Beko DFS26024XВиж цената за днес

Основни характеристики и дизайн

Beko DFS26024X е съдомиялна машина с капацитет само 10 комплекта, което я прави идеална за 3-членно семейство. Идеална е за тези от вас, които искат по-тънък модел, защото причината за този по-малък капацитет е ширината от едва 45см. Що се отнася до другите много важни цифри, те биха били свързани с енергийния клас (A ++) и 6 -те налични програми за измиване. Преди да купите някакъв уред, уверете се, че имате достатъчно място в къщата за него. Измерете наличното пространство за бъдещата съдомиялна машина, уверете се, че е близо до мивката, за да осигурите водоснабдяване/оттичане, след което вижте кои модели се побират в тази зона. В случая на Beko DFS26024X размерите са: 85х45х60см (ВхШхД). Благодарение на класа на енергийна ефективност A++ : очакваната консумация на енергия е 211 kWh. Само с 47dB нивото на шума, достигнато от съдомиялната по време на работа, е ниско, така че да не ви притеснява.
Дизайнът на съдомиялната е модерене – решена в графитено сив цвят с контролни бутони, поставени в панела на рамката, ще пасне във всяка кухня.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Функции и спецификации

Съдомиялна Beko DFS26024X разполага с 6 програми за измиване:

  • Quick & Shine: за не много мръсни съдове, подходящи за ежедневна и бърза употреба.
  • SuperRinse: за да имате допълнителен цикъл на изплакване, изберете тази опция.
  • Eco 50: по-екологични и по-деликатно измиване на вашите съдове от кристал и пр.
  • Предпране: за по-силно замърсени съдове.
  • Mini 30: за чаши и чинии, които са малко замърсени и изискват само повърхностно измиване.
  • Интензив 70: за най -мръсните съдове и чаши или тези с втвърдена мръсотия по тях.

В заключение

Ако не се нуждаете от съдомиялна машина с много голям капацитет, Beko DFS26024X ще свърши работата си много добре, без да консумира много ресурси и да заема много пространство в кухнята.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo