Beko DFN28330WAD - Виж цената

Ревю на Beko DFN28330WAD

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Beko DFN28330WAD 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Beko DFN28330WAD е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+++ и 8 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Виж цената за днес

Beko DFN28330WAD Review

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Нива на температурата – тази функция ви позволява да избирате между различни измиващи програми, така че да съобразите измиващата програма и нивото на температурата с вида на съдовете, които искате да бъдат почистени.

Виж още: Ревю на Bosch SMS40E32EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен панел и LED дисплей, поставени във вътрешната горна част на рамката на вратата.

Характеристики

Съдомиялната разполага с размери от 85 x 59.8 x60см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 13 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи от едва 234 kWh на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 44dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Тя разполага с богат набор от функции. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове. Съдомиялната разполага със следните програми: Интензивна програма, Автоматична програма, Програма Био/Еко, Програма за предпране, 6 нива на температурата.

Нашето мнение за продукта

Beko DFN28330WAD е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password