Ревю на Beko DFN26420X

Beko DFN26420X 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Beko DFN26420X е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++, 6 измиващи програми и изключително голям капацитет на зареждане от 14 комплекта. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Beko DFN26420XВиж цената за днес

Beko DFN26420X Review

50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

70°C – тази програма е предназначена за измиването на силно замърсени съдове. Благодарение на водата с висока температура и няколко допълнителни изплакващи цикли, вашите съдове ще бъдет ефективно почистени с кристален блясък.

30°C – тази програма е предназначена както за мръсни чинии, така и за фини стъклени съдове. При пълното зареждане на съдомиялната, измиването става на 35°C за едва 30 минути, като по този начин пестите време, ресурси и енергия.

FAST+ – тази програма почиства вашите съдове до 3 пъти поо-бързо от обикновените програми. Тя повишава температурата на измиване, намалява потреблението на вода и намалява времето за измиване.

FLEXIBLE HALFLOAD™ – дори, когато вашата съдомиялна машина не е заредена до своя максимален капацитет, вие можете да стартирате измиващия цикъл.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в графитено сив цвят с иноксово поктитие против отпечатъци, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен контрол и LCD дисплей, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Съдомиялната разполага с размери от 85 x 60 x 60см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 60см., които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 14 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Годишният разход на електроенергия на съдомиялната машина е 266 kWh, а на вода 3080. л Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с 2 кошници, една от които е с регулируема височина, така че да можете да поставяте лесно и удобно дори по-големи и по-обемисти съдове.

Функции

Уреда разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Kids control, Защита против наводнение, Интензивна програма, Бърза програма , Авт. Програма, Програма отложен старт, Програма Био/Еко, Програма за предпране, Нива на температурата:35-40-50-60-65-70°C, GlassSheild, System Acrobat, Fast+, AllIn1, Самопочистващ се и др.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Beko DFN26420X е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo