Beko DFN16410W - Виж цената

Ревю на Beko DFN16410W

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Beko DFN16410W 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна Beko DFN16410W е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А+ и 6 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Beko DFN16410WВиж цената за днес

Beko DFN16410W Review

ECO 50°C – тази програма е подходяща за измиване на съдове с нормална степен на замърсяване, като гарантира минимален разход на енергия.

INTENSIVE 70°C – тази програма е предназначена за измиването на силно замърсени съдове. Благодарение на водата с висока температура и няколко допълнителни изплакващи цикли, вашите съдове ще бъдет ефективно почистени с кристален блясък.

MINI 30 – тази програма е предназначена както за мръсни чинии, така и за фини стъклени съдове. При пълното зареждане на съдомиялната, измиването става на 35°C за едва 30 минути, като по този начин пестите време, ресурси и енергия.

FAST+TM – тази програма почиства вашите съдове до 3 пъти поо-бързо от обикновените програми. Тя повишава температурата на измиване, намалява потреблението на вода и намалява времето за измиване.

FLEXIBLE HALFLOAD™ – дори, когато вашата съдомиялна машина не е заредена до своя максимален капацитет, вие можете да стартирате измиващия цикъл.

Виж още: Ревю на Star-Light DWV-106WH

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез електронен панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Съдомиялна Beko DFN16410W разполага с размери от 85 x 60 x 59.8см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 14 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с кошница, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна Beko DFN16410W разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Beko DFN16410W е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Независимо дали съдовете ви са силно или слабо замърсени, тази съдомиялна машина ще отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания като ще осигури тяхната перфектна чистота и ослепителен блясък!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password