Beko DBK 386 WDR+ - Виж цената

Ревю на Beko DBK 386 WDR+

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Beko DBK 386 WDR+ 

Обичате ли да похапвате свежи и вкусни храни? Държите ли на най-високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Искате ли модерен хладилник с фризер, който да запазва тяхната свежест и витаминни свойства за по-дълго време? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+. Хладилника има изключителен елегантен дизайн, а в допълнение със стилният му бял цвят, създава усещането, че имате същински аксесоар в своята кухня. Той разполага с 4 рафта, като те са изработени от висококачествено стъкло. Практичната им изработка, позволява да бъдат размествани по желание на потребителят.

Beko DBK 386 WDR+Виж цената за днес

Beko DBK 386 WDR+ Review

Функция  „Active Fresh Blue Light” – специалната функция за „Активна синя светлина за свежест”, поддържа фотосинтетичния ефект в хладилника, чрез синя светлина, като постоянно работи. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение със стандартните хладилници.

„Подвижни врати” – тази функция позволява промяна на посоката, в която се отваря вратата на хладилника, в зависимост от пространството във вашата кухня. Благодарение на иновативния дизайн допълнителните странични панти, вратите на вашия хладилник могат да бъдат монтирани, така че да се отварят наляво или надясно, според вашите лични предпочитания.

“Voice Recorder”- иновативният вграден дисплей на мултифункционалната врата на хладилника, позволява да бъдат записани гласови съобщения с дължина до 60 секунди. Също така иновативният дизайн на този невероятен хладилник ви позволява да настроите таймер или аларма.

Регулируем термостат – Охлаждащата система работи безупречно с минимална консумация на енергия. Регулируемият термостат е поставен на удобно място, така че температурата в хладилника може да бъде ръчно регулирана, като по този начин се предотвратява възможността за задействането му по погрешка на потребителя.

Виж още: Ревю на Samsung RB30J3100WW/EF

Общият му обем е 325 литра, като обемът на хладилника е 235 литра, а обемът на фризера е 90 литра. Годишният разход на енергия е едва 281kWh, което го поставя на челни позиции в енергоспестяващите електроуреди във вашето домакинство. Изключително безшумен, с ниво на шума от едва 42 децибела и практични размери от 201 x 59.5 x 60см., го прави изключително предпочитан от потребителите.

За фризера: Допълнителният вентилатор, поставен в горната част на горния рафт на фризера, осигурява циркулация на студения въздух и действа  изключително бързо върху храната. Времето за замразяване се намалява с 10% в сравнение с долните рафтове.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизйан, множество технологии и енергиен клас А+, този хладилник ще съхранява вашите хранителни продукти при най-добри условия, за да запази тяхната свежест, хранителни качества и витаминни свойства за максимално дълъг период от време. Насладете се на удоволствието от похапването на вкусна и прясна храна, съхранявана при оптимално добри условия, благодарение на Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password