Beko BRVPI180 - Виж цената

Ревю на Beko BRVPI180

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Beko BRVPI180 

Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди? Искате ли да имате оптимално добра температура в помещенията от вашия дом? Ние имаме иделното решение за вас! Климатик Beko BRVPI180 с енергиен клас А++, множество модерни функции и изключителна мощност при своята работа, ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и изключително ефективно. Наслаждавайте се на перфектни температурни условия, с помощта на Климатик Beko BRVPI180!

Beko BRVPI180Виж цената за днес

Beko BRVPI180 Review

SelfClean – тази функция пречиства циркулиращия въздух от вашето устройство, като по този начин предотвратява образуването на микроби, бактерии, мухъл и алергени. Наслаждавайте се на кристално чист и свеж въздух във вашия дом, благодарение на тази иновативна технология.

Zone Follow – устройството включва сензор за температурата на помещенията и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Beko висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Филтър 4 в 1 –благодарение на 4-те филтъра за пречистване на въздуха, с които разполага вашия климатичен уред, се предотвратява образуването на бактерии, микроби и алергени във вашия въздух.

Виж още: Ревю на Whirlpool SPIW318A2WF

Дизайн

Дизайнът на този климатик е изключително модерен. Решен в класически бял цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Скритият дисплей, показващ температурата и режима на работа на вашия уред, поставен в предната му част, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази ултрамодерна и икономична система с модерни технологии има охладителна мощност от 17 401 BTU за охлаждане и 13 648 BTU за отопление, подходящи както за по-просторни, така и за по-малки жилища, офиси и други помещения. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А ++, с номинален капацитет при охлаждане от 5100W и на отопление от 4000W. Охлаждащия елемент, с който разполага тази климатична система е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.4 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 994 х 251 х 319мм и е с тегло от 12кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 58db max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 800 х 333 х 554мм и е с тегло от 37кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 64dB., уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, Отопление и Вентилация както и с функция за премахване на влагата. Допълнителните функции Sleep Mode, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ZoneFollow ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Beko BRVPI180 е нов, модерен климатичен уред, който със своята максимална ефективност и множество интегрирани модерни технологии, ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и изключително ефективно. Подарете си уютна топлина през зимата и освежаваща прохлада през предстоящите горещи летни дни, благодарение на климатик Beko BRVPI180!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password