Beko BRVPG090 - Виж цената

Ревю на Beko BRVPG090

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Beko BRVPG090 

Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Beko BRVPG090! С енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом.

Beko BRVPG090Виж цената за днес

Beko BRVPG090 Review

Zone Follow – устройството включва сензор за температурата на помещенията и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Silver Ion – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Виж още: Ревю на Beko BEPB09H

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 8871 BTU и 7165 BTU за отопление, подходящи както за по-големи, така и за по-малки и по-практични помещения. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 2600W, а при отопление 2100W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.2 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.1 за отопление. С 5-те различни скорости на вентилатора, той ще достигне желаната от вас температура с необходимата скорост, в зависимост от вашите лични нужди.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 194 х 285мм и е с тегло от едва 7.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 53dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Също така, този климатичен уред разполага с дебит на въздуха от 520 м³/н, както и с възможност за премахване на 1л. влага в рамките на едва 1ч.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 275 х 550мм и е с тегло от 23кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. Външното устройство също е с изключително ниски нива на шум от едва 61dB, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви в своя работен режим.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции leep Mode, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ZoneFollow, Heating +8°C и производителност -10°C, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Beko BRVPG090 е изключително модерен климатичен уред, който ще осигури оптимално добри температурни условия във вашите помещение. Подарете си така желаният температурен комфорт, с помощта на този иновативен уред и прекарвайте времето си у дома в ненадмината релаксация!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password