Beko BIM22300XC - Виж цената

Ревю на Beko BIM22300XC

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Beko BIM22300XC 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Beko BIM22300XC с енергиен клас А, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Изберете желаната от вас гозба и оставете тази модерна фурна да я приготви по най-добрият възможен начин, а за вас оставете единствено насладата от нейното консумиране.

Beko BIM22300XCВиж цената за днес

Beko BIM22300XC Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън. А за любителите на пицата, голямата повърхност, с която разполага уреда ще ви позволи да си приготвите вкусна домашна пица, точно по начина, по който я предпочитате.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Функция размразяване – благодарение на тази функция, вече не е необходимо да изчаквате до пълното размразяване на любимите ви храни, за да ги сготвите. Просто поставете избраната от вас храна във фурната, а тя ще я размрази и изпече перфектно, а за вас ще остане единствено удоволствието от нейната консумация.

Виж още: Ревю на Arctic AROIE21300C

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно с иноксово покритие, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Големият LED дисплей с контрол на допир, свързан с механичното програмиране, задвижвано от два бутона за натискане, изпълнява функциите на: температурна настройка, таймер и селектор на програми. Този модерен интерфейс на бутоните предлага директен достъп до температурата и практическите режими на готвене на уреда. Този дизайн прави фурната перфектен избор за всяка модерна, практична и стилна кухня.

Характеристики

Фурна за вграждане Beko BIM22300XC разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.4 x 56.7 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 71 литра, като има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвраява нейното изгаряне, тъй като топлината идва от всички посоки, които се „разпръскват” равномерно от вентилатора.

Фурната разполага и с дълбока тава за печене. Направени от хромирана стомана, подвижни странични водачи гарантират стабилността на тавите за печене и улесняват тяхното плъзгане за по-лесно изваждане от фурната. Вратата на уреда е направена от трислойно защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Уредът има 8 функции на отопление и разпределение на топлината, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите. Освен това, ние имаме и специална функция да приготвяме голямо разнообразие от продукти дори на замразени продукти, без да чакаме за те да се размразят.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Beko BIM22300XC е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password