Beko BEPB12H - Виж цената

Ревю на Beko BEPB12H

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Beko BEPB12H 

Искате ли да имате уютна топлина през зимния сезон и освежаваща прохлада през летните горещини? Държите ли на оптимално добрата температура на помещенията във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Beko BEPB12H с енергиен клас А+, модерни технологии и функции, ще достигне желаната от вас температура, като същевременно ще запази въздухът ви кристално чист и свеж, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома!

Beko BEPB12HВиж цената за днес

Beko BEPB12H Review

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Jet Heat – благодарение на функцията турбо, комбинирана с функцията Jet Heat, вие можете да отоплите вашите помещения за максимално кратко време. Достигнете желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно, благодарение на тази нова технология.

Jet Cold – подобно на функцията Jet Heat, функцията Jet Cold е предназначена за тези от вас, които искат да охладят своя дом максимално бързо и ефективно. Подарете си освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини, благодарение на тази иновативна функция.

Виж още: Ревю на Vortex VAI-A1218FJBKW

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а дисплеят му и контролните бутони поставени в горната част на уреда придават идеален завършек на неговата стилна визия. Благодарение на неговата мобилност, той може да бъде лесно преместен в различните помещения от вашия дом.

Характеристики

Тази модерна климатична система има капацитет на охлаждане от 11 942 BTU и за отопление 11 260 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+. Той разполага с номинален капацитет на охлаждане от 3500Wа на отопление от 3300W, като работи със захранващо напрежение от 240V. Сезонният му коефицент на охлаждане (SEER) е 2.61, а на отопление (SCOP) е 3. Минималната температура при охлаждане на уреда е -16°C, а минималната температура на отопление е +30°C. Също така, този уред разполага с 3 степени на вентилация, което ще осигури бързото и ефективно достигане на желаната от вас температура във вашия дом.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 400 х 480 х 795мм и е с тегло от 32кг. Това го прави лесен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. С ниските си нива на шум от 64dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 410 м³/н. Също така, този климатичен уред разполага с възможността за премахване на до 1л. влага на час от вашия въздух. По този начин той остава свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, алергени и бактерии.

Външно устройство

Този уред НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако ви е омръзнало от резките температурни амплитуди при смяната на сезоните, ако искате да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, то климатик Beko BEPB12H е точният избор за вас! С множеството си модерни технологии и изключително висока ефективност при своята работа, той ще достигне желаната от вас температура бързо и лесно, за да прекарвате времето си у дома в максимална релаксация и пълен комфорт!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password