Ревю на Beko BDIS38120Q

Beko BDIS38120Q

Съдомиялните за вграждане са важен елемент от съвременната кухня. Beko е един от водещите производители на електроуреди и предлага множество модели съдомиялни за вграждане. В това ревю ще разгледаме един от техните модели – Beko BDIS38120Q.

Beko BDIS38120Q

Виж цената за днес

Beko BDIS38120Q: Характеристики, функции и технологии

Машината за миене на съдове вградена Beko BDIS38120Q е перфектният избор за всеки дом. Това е модел с капацитет от 11 комплекта, което предоставя достатъчно пространство за миене на големи количества съдове. Наличието на 8 програми прави машината изключително удобна за употреба, тъй като можете да изберете програмата, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Класифицирана в клас E за енергийна ефектив, тази машина за миене на съдове е много икономична и ви помага да намалите разходите си за енергия. Това е важно не само за вас, но и за околната среда.

Една от най-важните функции на тази машина за миене на съдове е AquaIntense®. Това е система за перфектно почистване на съдовете, която използва въртяща се дюза, интегрирана в долната зона на машината. Тази функция осигурява дълбоко почистване на съдовете и премахва дори най-упоритите замърсявания.

Моторът ProSmart Inverter, който се използва в тази машина за миене на съдове, е една от най-важните функции. Той гарантира висока енергийна ефективност и по-дълъг живот на мотора, което води до намалени разходи за поддръжка.

Тази машина за миене на съдове е оборудвана с AutoGlassShield. Тази функция помага да се предотвратят надраскванията и повредите на деликатните съдове, което е особено полезно за домакинства с много чаши и други крехки съдове.

Освен основните функции, които споменах по-рано, вградената машина за миене на съдове Beko BDIS38120Q разполага с множество други функционалности, които я правят още по-удобна и ефективна. Fast+™ е една от тези функции, която ви позволява да намалите времето на миене на съдовете с до 70%. Това е особено полезно, когато имате гости и искате да почистите бързо големи количества съдове.

Hygiene Intense е друга функция, която гарантира перфектна хигиена на вашите съдове. Тази функция използва по-висока температура и повече вода, за да убие всички бактерии и микроби и да гарантира чистотата на вашите съдове.

Чекмеджето за прибори е една от най-полезните функционалности на тази машина за миене на съдове. То ви позволява да организирате по-добре приборите и да ги поставите в отделен отдел, който има специално място за всякакъв вид прибори.

Mini 30′ е функция, която ви дава възможност да миете по-малки количества съдове за по-кратко време. Това е особено полезно, когато искате да използвате машината за миене на съдове, но нямате много изпрано.

Flexible HalfLoad е функция, която ви позволява да миете по-малки количества съдове, без да е необходимо да използвате цялата капацитет на машината. Това е полезно, когато искате да пестите енергия и вода. Eco 50°C е функция, която ви позволява да пестите енергия и вода, като поставяте машината за миене на съдове на ниска температура.

Плъзгащият се дозатор за препарат е удобство, което ви позволява да добавяте миещ препарат по-лесно и бързо. Quick&Shine™ е функция, която ви позволява да миете и бързо и да получите перфектно блясък на вашите съдове. Гъвкавата кошница за прибори е удобство, което ви позволява да организирате по-добре съдовете и приборите в машината за миене на съдове.

AquaFlex е функция, която ви дава възможност да изберете най-добрата комбинация от вода и енергия, което води до по-икономично миене на съдовете. Time Delay е функция, която ви позволява да програмирате машината за миене на съдове да работи в определен час, когато вие не сте вкъщи. Child-Lock е функция, която ви позволява да заключите машината за миене на съдове, за да предотвратите нежелани инциденти.

Допълнителният индикатор за изплакване и индикатора за сол ви дават информация за нивото на изплакване и солта в машината, което ви помага да поддържате машината в добро работно състояние.

Машината за миене на съдове Beko BDIS38120Q има ниво на шум 46 dB, което я прави изключително тиха и не представлява пречка за вашето ежедневие. Хората, които живеят в малки апартаменти или студия, могат да се наслаждават на тишината, докато машината за миене на съдове работи.

Консумацията на енергия на машината за миене на съдове е 81 kWh / 100 измивания, което я прави много енергоефективна и икономична. Това означава, че можете да използвате машината за миене на съдове всеки ден, без да се притеснявате за вашите сметки за електроенергия.

Консумацията на вода на цикъл е 8.7 литра. Това е много икономично и ви помага да спестите вода. Машината за миене на съдове Beko BDIS38120Q има височина 81.8 см, ширина 45 см и дълбочина 55 см. Тези размери я правят подходяща за малки кухни и апартаменти, където няма много място за големи машини за миене на съдове.

Теглото на машината за миене на съдове е 30.2 кг, което я прави лесна за монтаж и пренасяне, ако е необходимо. Всички тези характеристики правят Beko BDIS38120Q перфектен избор за всеки дом, който търси перфектна машина за миене на съдове, която е икономична, ефективна и удобна за употреба.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko BDIS38120Q: Мнение за продукта

Beko BDIS38120Q е мощна и ефективна съдомиялна за вграждане, която може да се справи с голямо количество посуда. С нейните многофункционални възможности, като например функцията за бързо измиване, тя е идеален избор за семейства, които имат нужда от бързо и качествено измиване на посудата. 

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo