Beko BDIN 120 - Виж цената

Ревю на Beko BDIN 120

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Beko BDIN 120 

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява оптимално добра температура във вашия дом или офис, независимо от настоящия сезон навън? Имате го! Днес ще ви представим Климатик Beko BDIN 120! С изключителна мощност при своята работа и имплементирани някои от най-модерните технологии при климатичните системи, той гарантирано ще ви осигури желаната от вас температура във вашия дом!

Beko BDIN 120Виж цената за днес

Beko BDIN 120 Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Cold Plasma Ion Generator – този генератор, използва високо напрежение за унищожаване на бактерии и вируси. Действието на неговата сигурна система за филтриране се подсилва допълнително от свойствата на излъчвания отрицателен йон, където нано-сребърните частици на филтъра освобождават непрекъснати сребърни йони за отстраняване на бактериите.

Изсушаване – благодарение на тази функция, влагата във вашия въздух ще бъде напълно премахната. По този начин се предотвратява появата на бактерии и микроби или на дихателни проблеми. Поддържайте въздуха си свеж и чист, благодарение на тази технология.

Filter 4 in 1 – благодарение на иновативния филтър, вие ще имате максимално пречистен въздух, като той предотвратява попадането на фини прахови частици, микроби и алергени както в циркулиращия въздух от вашия климатик, така и появата и полепването им във вътрешността на вашия уред.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Carrier 42QHC012DS – Цена и мнения!

Климатик Beko BDIN 120 е с класически бял дизайн, а интегрираният скрит дисплей в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговия външне вид. Той гарантирано ще се впише във всяко помещение от вашия дом, независимо от неговото обзавеждане.

Размерите на вътрешното тяло са 903х218х270мм., с тегло от 9,7кг. и ниво на шума от 56dB, вие можете да го поставите във всяко помещение, като той няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизведени при неговата работа. Външното устройство е с размери от 715х482х240мм., с тегло от 9кг. и ниво на шум от 64dB, то може да бъде монтирано на всяка външна стена от вашето жилищно помещение.

Минимална температура при охлаждане е -21°C а при отопление 15°C, което ви гарантира, че вие ще имате оптимално добра температура във вашия дом, независимо от метеорологичните условия навън. Капацитет на охлаждане на уреда е 11942 BTU, а на отопление 10918 BTU. Ефективната му работя, позволява климатикът да бъде поставен в помещения с площ до 20 м². Освен много ефективен, този уред е и изключително енергономичен. С номинален капацитет при охлаждане от 1060W и при отопление от 1025W той гарантира не само изключителна мощност при своята работа, но и нисък разход за електроенергия.

Нашето мнение за продукта:

Beko BDIN 120 е оборудван с множество технологии и специални функции, плюс атрактивен и модерен дизайн, но също така разполага и с най-новото поколение Wi-Fi технология за управление. Той ще осигури максимално добри температурни условия във вашия дом, като същевременно ще запази въздухът чист и свеж. Наслаждавайте се максимално на времето прекарано у дома с Климатик Beko BDIN 120.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password