Ревю на Beko BDFN36530XC

Beko BDFN36530XC

Съдомиялната машина Beko BDFN36530XC е един от най-новите модели на марката. Тя предлага някои от най-новите технологии в сферата на съдомиялните машини, с които да улесни живота на всеки домакин. В това ревю ще разгледаме нейните ползи и недостатъци.

Beko BDFN36530XC

Виж цената за днес

Beko BDFN36530XC: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина, която ще опишем, е с капацитет от 15 комплекта съдове, което я прави подходяща за големи семейства и домакинства. Машината има 6 програми за почистване на различни видове съдове и замърсявания. Сред тези програми са Hygiene Intense, Quick&Shine и CornerIntense.

Съдомиялната машина е с клас D за енергийна ефективност, но разполага с много ефективен мотор ProSmart Inverter, който я прави много тиха и енергоефективна. Машината разполага с автоматично отваряне на вратата, което я прави особено удобна за употреба.

За да осигури максимална хигиена, машината е оборудвана с HygieneShield и Automatic Door Opening. Hygiene Intense е програма, която използва висока температура и допълнителни промивки, за да осигури максимална хигиена на вашите съдове. Quick&Shine е програма, която почиства и полира съдовете ви, осигурявайки им блясък.

CornerIntense е програма, която използва специално разработени пръскащи рамена, за да почисти труднодостъпните места във вашата съдомиялна машина. Това също така включва наклонените ъгли на вашата машина, където често се задържа мазнината и остатъците от храна.

Automatic Door Opening е функция, която автоматично отваря вратата на машината след като завърши цикъла на измиване. Това помага за изсушаване на съдовете и предотвратява появата на неприятни миризми във вътрешността на машината.

Интензивната програма на машината е на 70° C, която е особено подходяща за почистване на мазнини и замърсявания в дълбочина. AutoGlassShield е програма, която се грижи за безопасното и ефективно почистване на стъклени съдове. Easy Fold Plate и TrayWash са функции, които улесняват поставянето и почистването на тавите и чиниите в машината.

Здраво пръскащото рамо на машината осигурява равномерно разпределение на водата и по-добро почистване на съдовете. Плъзгащият се дозатор за перилен препарат улеснява добавянето на перилен препарат в машината.

Еко програмата на машината е на 50° C, която е енергоефективна и спестява вода. Функцията Fast+ ви позволява да намалите времето за измиване на съдовете, като запазва перфектния резултат от почистването. AutoProgram е програма, която избира най-подходящата програма за почистване на съдовете автоматично, в зависимост от количеството и типа на замърсяванията.

Mini 30′ е бърза програма за почистване на съдове за 30 минути. Чекмеджето за прибори осигурява удобство и лесно поставяне на приборите в машината, а Flexible HalfLoad ви позволява да използвате машината и при непълна зареждка.

Time Delay е функция, която ви позволява да отложите стартирането на машината с няколко часа. Child Lock ви позволява да заключите машината, за да предотвратите нежелани промени на програмата по време на работа. Dirt Sensor и Системата за контрол на излишната вода осигуряват максимална ефективност при почистването на съдовете.

Индикаторът за сол и допълнителният индикатор за изплакване ви помагат да използвате машината по оптимален начин и да получите перфектни резултати при почистването на съдовете.

Съдомиялната машина има ниво на шум от 44 dB, което я прави много тиха и удобна за употреба, без да пречи на домашната обстановка. Консумацията на енергия на машината за 100 измивания е 86 kWh, докато консумацията на вода за цикъл е 9.5 литра. Това я прави енергоефективна и удобна за използване в ежедневието.

Съдомиялната машина има височина от 85 см, ширина от 59.8 см и дълбочина от 60 см. Теглото на машината е 49.3 кг, което я прави лесна за монтиране и преместване, ако е необходимо.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko BDFN36530XC: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Beko BDFN36530XC е една от най-добрите в своя клас. Тя е снабдена с най-новите технологии за почистване и енергийна ефективност, което я прави икономична и екологична. Машината е удобна за употреба и предлага множество програми за почистване на различни видове съдове. Необходимо е да се отбележи, че монтажът може да бъде малко труден, но това може да се реши с професионална инсталация. Общо взето, ако търсите качествена и надеждна съдомиялна машина, Beko BDFN36530XC е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo