Ревю на Beko BDFN26430X

Beko BDFN26430X

Beko BDFN26430X е съдомиялна машина от ново поколение, която предлага висока ефективност и удобство при използване. С нейната способност да почиства и изсушава големи количества посуда, тя е идеална за домакинства с голям брой членове.

Beko BDFN26430X

Виж цената за днес

Beko BDFN26430X: Характеристики, функции и технологии

Beko BDFN26430X предлага капацитет до 14 комплекта, което я прави една от по-големите съдомиялни машини на пазара. Тя има 6 програми за почистване на посуда, включително HygieneShield, HygieneIntense, Automatic Door Opening, SteamGloss, Mini 30′ и Eco 50°C. Всички програми са лесни за използване и осигуряват оптимално почистване на различни видове посуда.

HygieneShield и HygieneIntenseа две специални на съдомиялната машина, които осигуряват допълнителна хигиена и почистване на посудата. HygieneShield използва високо температурна обработка с пара, за да унищожи всички бактерии и микроби върху посудата, докато HygieneIntense използва по-висока температура и по-силно действие на водните струи, за да почисти по-замърсената посуда.

Automatic Door Opening функцията на съдомиялната машина отваря вратата в края на цикъла на почистване, за да осигури по-добро изсушаване на посудата. Това помага да се избегне неприятната миризма на мокра посуда и да се осигури по-голям комфорт при използване на съдомиялната машина.

SteamGloss функцията на съдомиялната машина използва пара, за да осигури блясък на посудата. Това води до изключително бляскаво и чисто посуда, която изглежда като нова. Mini 30′ е програма, която е подходяща за бързо и ефективно почистване на леко замърсена посуда, докато Eco 50°C е програма, която е икономична и осигурява почистване на посудата при ниска температура.

Flexible HalfLoad™ е режим, който позволява на съдомиялната машина да работи с по-малко посуда, когато има по-малко членове в домакинството. Това позволява на потребителите да спестят енергия и вода, като същевременно имат чиста и безукоризнена посуда.

Плъзгащ се дозатор за почистващ препарат е функция на съдомиялната машина, която позволява на потребителите да добавят почистващия препарат за посудомиялната машина по-лесно и удобно. Това позволява на потребителите да избегнат необходимостта от ръчно добавяне на почистващия препарат и гарантира, че посудата ще бъде почистена в дълбочина.

Гъвкавата кошница за прибори е функция на съдомиялната машина, която позволява на потребителите да поставят приборите по различен начин, в зависимост от тяхната форма и размер. Това позволява на потребителите да използват максимално капацитета на съдомиялната машина и да почистват посудата по-ефективно.

Здраво разпръскващо рамо е функция на съдомиялната машина, която осигурява равномерно разпръскване на водата върху посудата, за да се постигне по-добро почистване. Тази функция е особено полезна за големи и тежки предмети, като например тенджери и тигани.

Easy Fold Plate е функция на съдомиялната машина, която позволява на потребителите да поставят посудата по-удобно и ефективно в кошницата на машината. Това позволява на потребителите да използват максимално капацитета на съдомиялната машина и да почистват посудата по-ефективно.

Dirt Sensor е функция на съдомиялната машина, която открива нивото на замърсяване на посудата и автоматично регулира цикъла на почистване, за да се постигне максимална ефективност и економия на енергия.

AutoProgram е функция на съдомиялната машина, която автоматично регулира цикъла на почистване на база на нивото на замърсяване на посудата. Това осигурява максимална ефективност и економия на енергия.

Intensive 70°C е програма на съдомиялната машина, която използва по-висока температура и по-силно действие на водните струи, за да почисти по-замърсената посуда по-ефективно.

Time Delay е функция на съдомиялната машина, която позволява на потребителите да забавят старта на цикъла на почистване, за да се осигури по-удобно и ефективно използване на съдомиялната машина.

Child-Lock е функция на съдомиялната машина, която предотвратява деца да променят настройките машината, като заключва контролната панела. Това е особено полезно, когато има деца в домакинството, за да се избегнат случайни промени на програмите на машината.

Индикатор за допълнително изплакване е функция на съдомиялната машина, която предупреждава потребителите, когато има нужда от допълнително изплакване на посудата. Това осигурява, че посудата е чиста и без остатъци на почистващия препарат.

Индикатор за сол е функция на съдомиялната машина, която предупреждава потребителите, когато има нужда от доливане на сол в резервоара на машината. Това е особено полезно за тези, които използват хартиени филтри за вода, които могат да оставят остатъци на сол на посудата след изплакване.

Съдомиялната машина BDFN26430X има ниво на шум 47 dB, което я прави тиха и не натрапчива за потребителите. Това е особено полезно, когато съдомиялната машина се използва в открити кухни или в близост до жилищните помещения.

Консумацията на енергия за 100 измивания е 85 kWh, която е сравнително ефективна за една съдомиялна машина. Консумацията на енергия за цикъл е 0.849 kWh, която е също много ефективна и помага да се намали разхода за електроенергия.

Консумацията на вода за цикъл е 11.5 литра, което е сравнително малко количество вода. Това помага да се намали разхода за вода и да се осигури по-икономично използване на ресурсите.

Съдомиялната машина има височина 85 см, ширина 59.8 см и дълбочина 60 см, което я прави идеален избор за стандартни кухненски шкафове. Теглото на машината е 43.7 кг, което я прави лесна за монтаж и местене, ако е необходимо.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Beko BDFN26430X: Мнение за продукта

С цялата си функционалност, качествени материали и стилен дизайн, Beko BDFN26430X е отличен избор за всяко домакинство, което търси съдомиялна машина с висока ефективност и удобство при използване. Въпреки някои малки недостатъци, като например по-високата цена в сравнение с други модели, това е една от най-добрите съдомиялни машини на пазара. Определено я препоръчваме.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo