Ревю на Beko BCNA306E4SN

Beko BCNA306E4SN

Този хладилник Beko BCNA306E4SN е изцяло за вас. За вашия начин на живот, за вашите нужди и желания. Вашият хладилник трябва да улеснява живота ви, а не да го усложнява. Ето защо Beko допълниха този хладилник от най-висок клас с функции, които ви помагат да вършите нещата по-интелигентно и по-добре.

Beko BCNA306E4SN

Виж цената за днес

Beko BCNA306E4SN: Характеристики, функции и технологии

С Harvest Fresh можете да запазите храната си свежа за по-дълго време. Системата Neo Frost охлажда храната по-бързо и равномерно, което ѝ позволява да остане свежа за по-дълго време.

Комбинацията от компресор и инвертор ви позволява сами да избирате температурата във фризерното отделение – независимо дали искате да замразявате или охлаждате продукти у дома.

Инверторният компресор ProSmart е проектиран да пести енергия, така че да не се притеснявате, че сметките ви за енергия ще се увеличат. Той използва по-малко енергия от традиционните компресори и автоматично разпознава промените в температурата, така че винаги да работи на най-ефективното си ниво. Това означава, че с този хладилник с фризер ще можете да спестите от сметките си за електроенергия.

Със системата No Frost няма нужда от размразяване! Тя запазва храната свежа за по-дълго време, като предотвратява натрупването на замръзване и поддържа циркулацията на въздуха във фризерното отделение. Това означава, че по храната и рафтовете не се образуват ледени кристали, така че всичко остава приятно и свежо!

Beko BCNA306E4SN е хладилник и фризер, който може да бъде вграден в кухнята ви. Той е класифициран в клас Е, което означава, че използва по-малко енергия от повечето други хладилници.

Beko BCNA306E4SN е с ширина 54 см, дълбочина 54,5 см и височина 193,5 см, така че е идеален за кухни с ограничено пространство. Алармената система за отворена врата ще ви уведоми, ако случайно оставите вратата отворена твърде дълго.

Виж още: Най-добрите хладилници за вгражданеЕвтини хладилници | 

Beko BCNA306E4SN: Мнение за продукта

Хладилникът Beko BCNA306E4SN е елегантен, стилен уред, който със сигурност ще се впише в дома ви. Можете да разчитате, че охладителната система ще поддържа температурата дори в малки пространства, и ще оцените колко добре е проектирана кутията за зеленчуци и плодове. Рафтовете от безопасно стъкло гарантират, че няма да повредите нищо, когато изваждате или подменяте храни.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo