Ревю на Beko BBIM12300XPSE

Beko BBIM12300XPSE

Beko BBIM12300XPSE е мултифункционална и енергийно ефективна фурна с много различни функции, която предлага много възможности за готвене на различни ястия и десерти. В това ревю, ще разгледаме нейните предимства и недостатъци.

Beko BBIM12300XPSE

Виж цената за днес

Beko BBIM12300XPSE: Характеристики, функции и технологии

Тази фурна работи на електричество и не изисква газ за работа. Това я прави по-безопасна и по-ефективна от гледна точка на енергийната ефективност. 72 л: Това е капацитетът на фурната, който е достатъчно голям, за да можете да приготвите големи количества храна едновременно. Това е идеално за големите семейства или за специални поводи.

Функцията на пиролитичното самопочистване използва висока температура, за да изгори мазнините и замърсяванията в камерата на фурната. Това прави почистването много по-лесно и удобно.

AEROperfect: Това е функция, която гарантира перфектни резултати при готвене на храна, като използва оптималния въздушен поток и температура за всяко ястие. Механизмът SoftClose на вратата на фурната я прави много тиха при затваряне и отваряне. Това е удобно и предпазва от повреди на уреда.

Функцията на SteamShine използва пара, за да помогне за почистването на камерата на фурната. Това прави почистването много по-лесно и удобно. Фурната е класифицирана с клас A+ на енергийна ефективност. Това означава, че тя е много ефективна от гледна точка на консумацията на енергия.

Фурната разполага с грил, който е идеален за приготвяне на храна, която изисква горещи горещини и запечен външен вид. Фурната е оборудвана с LED дисплей, който показва информация за настройките и готвенето на храна. Това прави нейната употреба много по-удобна. Дизайнът на фурната е в иноксов цвят, който придава стил и елегантност на всяка кухня. Това е идеално за модерни и стилни кухни.

Телескопични рафтове: Фурната разполага с телескопични рафтове, които улесняват поставянето и изваждането на храната от камерата. Това прави работата по готвене по-удобна и по-безопасна.

Конвенционално готвене: Това е традиционен начин на готвене, който използва топлина от горната и долната част на фурната. Това е идеално за приготвяне на храни като пици, пайове и печени ястия.

3D Cooking: Тази функция използва вентилатор, за да разпредели топлината по равномерен начин в цялата камера на фурната. Това прави готвенето по-бързо и ефективно, като гарантира, че храната е приготвена равномерно.

Таймер: Фурната има вграден таймер, който може да бъде настроен за определено време на готвене. Това е удобно, защото можете да се настроите да получите точни резултати.

Нагряване с вентилация: Това е функция, която използва вентилатор, за да разпредели топлината по цялата камера на фурната. Това е удобно за готвене на храна, която изисква равномерно разпределение на топлината, като например печени картофи или печено месо.

Халогенно осветление: Фурната разполага с халогенно осветление, което прави видимостта по време на готвене много по-добра. Това прави работата по готвене по-лесна и по-удобна.

Готвене с вентилатор: Това е функция, която използва вентилатор, за да разпредели топлината по цялата камера на фурната. Това е удобно за готвене на храна, която изисква равномерно разпределение на топлината.

Нагряване с вентилация ECO: Това е функция, която използва вентилатор, за да разпредели топлината по цялата камера на фурната, като използва по-малко енергия. Това прави готвенето по-ефективно и екологично.

Едно лесно докосване: Това е функция, която позволява на потребителя да активира бутоните на фурната с едно лесно докосване. Това прави работата по избиране на настройките за готвене много по-удобна, без да е нужно да се налага да натискате бутоните със сила.

Заключване на дисплея: Това е функция, която предотвратява промяната на настройките на фурната чрез натискане на бутоните от децата. Това е много полезно, защото позволява на родителите да оставят децата без присъствие в кухнята, без да се притесняват за тяхната безопасност или за промяната на настройките на фурната.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Beko BBIM12300XPSE: Мнение за продукта

Фурната Beko BBIM12300XPSE е добро решение за тези, които търсят мултифункционална и енергийно ефективна фурна за вграждане. Нейните основни предимства включват голям капацитет, LED дисплея, пиролитичното самопочистване и енергийната ефективност. Единственият и недостатък е по-високата цена. В крайна сметка, ако сте готови да инвестирате повече пари за качествена и удобна фурна, тогава Beko BBIM12300XPSE може да бъде добро решение за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo