Ревю на Beko B5T69233

Beko B5T69233

Beko B5T69233 е сушилня, която има всичко. Тя е мощна, ефективна и проектирана да бъде удобна за ползване. Дизайнът е с модерно усещане, което я отличава от останалите модели на пазара. Сушилнята се предлага с разнообразни функции, които я правят чудесен избор за всеки, който иска да пести енергия и пари.

Beko B5T69233

Виж цената за днес

Beko B5T69233: Характеристики, функции и технологии

Сушилнята Beko B5T69233 използва термопомпа EcoGentle, която ѝ помага да пести енергия и да използва максимално капацитета си. Тази технология използва лек нагревателен елемент за загряване на въздуха, който след това предава тази топлина чрез конвекция през барабана. Това е ефективна система, която използва по-малко енергия в сравнение с конвенционалните методи, така че ще откриете, че спестявате пари от сметката си за електричество всеки месец.

Ако ви е омръзнало да гладите дрехите си всеки ден, сушилнята Beko B5T69233 може да ви помогне! Тя използва технологията IronFinish, за да влее вода и пара в прането ви, точно както ютията. По този начин дрехите ви ще излязат гладки и готови за носене, сякаш сте ги гладили. Оставете сушилнята да свърши работата вместо вас, за да можете да се погрижите за това, което наистина е важно!

Ready to Wear – Тази програма има за цел да намали бръчките по ризите и тениските, като използва функцията за пара с помощта на технологията IronFinish. Разликата между тази програма и другите програми е, че тя се нуждае само от 1 минута време за нагряване с пара. Това ви позволява да спестите време при пране и да намалите времето, необходимо за гладене на дрехите.

С технологията Aquawave сушилнята Beko B5T69233 може да ви помогне да създадете оптимални и ефективни условия за сушене без движения, които биха могли да повлияят на тъканта.

Сушилнята Beko B5T69233 има програма за хигиенично сушене, която ви помага да поддържате допълнителна хигиена на дрехите си. Програмата Хигиенно сушене се препоръчва за сушене на детски дрехи, бельо или кърпи, които ще бъдат дезинфекцирани веднага след изпирането.

Сушилнята Beko B5T69233 е оборудвана с програмируем таймер. Тази функция ви позволява да изберете желаното време за сушене на вашето пране. Можете да изберете между 10 и 160 минути, за да достигнете желаното ниво на сушене при ниски температури. При тази програма сушилнята ще работи за избраното време, независимо от нивото на сушене на прането.

Сушилнята Beko B5T69233 е снабдена с функции Optisense, които ви помагат да извлечете максимума от прането си. Optisense – технология, която оптимизира етапа на сушене чрез сензори за температура и влажност, ви позволява да избирате скоростта на сушене на дрехите си.

Виж още: Най-добрите сушилни

Beko B5T69233: Мнение за продукта

Сушилнята Beko B5T69233 е чудесен избор за всеки, който иска да се наслади на предимствата на уред от най-висок клас. Сушилнята е изключително мощна, има иновативен дизайн и е лесна за използване. Освен това е снабдена с много полезни функции, които я правят подходяща както за жилищни, така и за търговски помещения.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo