BaByliss I-Pro ST387E - Виж цената

Ревю на BaByliss I-Pro ST387E

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

BaByliss I-Pro ST387E

Имате къса до средна дълга коса и търсите преса за коса, която ефективно да изправа косата ви бързо и ефективно, а същевременно да я предпазва от увреждане? Вие сте на правилното място! Преса за коса BaByliss I-Pro ST387E е точно за вас. Приставките и са с диамантено керамично покритие, което равномерно разпределя топлината и е особено нежно към косата ви.

BaByliss I-Pro ST387EВиж цената за днес

BaByliss I-Pro ST387E Review

BABYLISS DIAMOND CERAMIC – приставките на уреда са с диамантено керамично покритие, което предпазва косата ви от увреждане, дори при ежедневна употреба на пресата.

6 степени на нагряване – благодарение на 6-те различни степени на нагряване, вие можете да настроите желаната от вас температура, спрямо типа на вашата коса. По този начин, косата ви е третирана по възможно най-добрия начин, а нейният блясък и мекота се запазват максимално.

WET&DRY – независимо дали искате да използвате пресата върху суха или влажна коса, тя ще се погрижи за перфектната стилизация на вашата прическа за броени минути, без да уврежда косъма.

Виж още: Ревю на Remington S3500

Дизайн

Дизайнът на пресата е модерен и стилен. Решена в перфектна комбинация между черно и сиво, тя ще се превърне в истиски козметичен аксесоар за всяка поддържана дама. Тънкият и дийзан, позволява да я взимате със себе си, дори когато сте на път, без да заема голяма част от мястото ви за багаж.

Характеристики

Керамичните плочи, са най-добрият избор, когато става въпрос за проводници на топлина на стилизиращ уред. Те разпределят топлината равномерно, като не позволяват косата ви да бъде увредена. Права или къдрава коса – вашата нова преса, може да се погрижи и за двете ви визии. Благодарение на функциите, с които разполага – Контрол на температурата, Дигитален дисплей, Автоматично спиране, Йонизация, Въртящ се кабел – вие можете сами да настроите желаната от вас температура, съобразена с типа коса, която имате. Отрицателните йони, които се излъчват от пресата, предпазват косата ви от изгаряне и друг вид увреждания. Освен много ефективна, пресата е и изключително компактна. Плочите и са с размер (Д х Ш) 120 х 24мм и е с тегло от едва 339гр. По този начин вие можете да я взимате винаги със себе си, когато сте на път.

Нашето мнение за продукта

Права или къдрава? Мокра или суха коса? Независимо каква визия искате да постигнете, вашата нова преса за коса BaByliss I-Pro ST387E ще се погрижи за това. С 6 различни нива на температурата, йонизиращо покритие и плочи от диамантена керамика, тя ще се погрижи както за перфектната ви визия, така и за запазването здравината на вашата коса. Изглеждайте зашеметяващо във всеки миг от вашето ежедневие с новата преса за коса от BaByliss.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password