Babyliss Airstyler Pro AS551E - Виж цената

Ревю на Babyliss Airstyler Pro AS551E

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Babyliss Airstyler Pro AS551E

Има два типа хора, които се нуждаят от уред за оформяне на косата си – тези, които стилизират ежедневно косата си и тези, които просто искат да имат перфектно оформена коса за кратко време. Независимо към кой от двата типа спадате, новата електрическа четка за коса Babyliss Airstyler Pro AS551E ще бъде перфектно решение за вас. С изключителната си мощност и висока ефективност, тя ще оформи и стилизира косата ви за броени минути в домашни условия!

Babyliss Airstyler Pro AS551EВиж цената за днес

Babyliss Airstyler Pro AS551E Review

800 W мощност – мощността от 800W, създава максимално ниво на въздушния поток и изключителна сила на изсушаване. По този начин вие можете да стилизирате косата си изключително, бързо, лесно и ефективно.

Настройка за хладен въздух  – благодарение на тази настройка, вие можете да изсушавате косата си при ниска температура, като по този начин тя е максимално предпазена. Този тип третиране е подходящо за фина, суха или увредена коса.

Йонизация – отрицателните йони, проникват в дълбочна в косъма на косата, като я прави лъскава, мека и много нежна на допир.

Керамична – керамичното покритие на четката, разпределя равномерно топлината по цялата приставка, като по този начин косата ви е предпазена от увреждане или изгаряне.

38-мм термочетка – четката има голям диаметър от 38мм. Голямата ширина я прави походяща за оформяне на големи къдрици или перфектно пригладени прически.

Виж още: Ревю на Philips Lumea Prestige BRI953/00

Дизайн

Четката е с модерен дизайн. Решен в комбинация от черно и сиво, тя ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама.

Характеристики

Четката разполага с удобни и практични размери, което я прави леснопреносима – вие можете да вземете уреда навсякъде със себе си, без да се притеснявате, че ще заема много място от вашия багаж! Тя е подходяща за употреба както върху суха, така и върху влажна коса. Четката е изключително ефективна при своята работа – с мощност от 800W и 2 нива на температура – тя гарантирано ще стилизира максимално ефективно вашата коса. Освен мощна при своята работа, четката разполага и с много допълнителни функции, оптимизиращи нейната работа. Те са: Йонизация, Студен въздух, Сменяеми приставки. Тези функции, подпомагат ефективната работа на вашия уред. Йонизацията предпазва вашата коса, като я прави мека, гладка и бляскава.

Нашето мнение за продукта

Изсушавайте и стилизирайте косата си за минути с новата електрическа четка за коса Babyliss Airstyler Pro AS551E! С множеството си функции и изключителна мощност, тя ще ви позволи да оформите и стилизирате косата си само за броени минути! Права или къдрава коса – всичко е възможно с помощта на новият уред на Babyliss.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password