ASUS TUF FX505DT-AL061 - Виж цената

Ревю на ASUS TUF FX505DT-AL061

Лаптопи Ревюта
9.3

Рейтинг

ASUS TUF FX505DT-AL061

ASUS TUF FX505DT-AL061 е лаптоп от най-високо ниво, който разширява дефиницията геймърски изживявания, предлагайки по-добри 1080p характеристики, 120Hz екран и достатъчно капацитет за бъдещи ъпгрейди. Един от най-добрите продукти на пазара, ще ви осигури ненадминато гейминг изживяване.

ASUS TUF FX505DT-AL061Виж цената за днес

Функции

IPS NANOEDGE дисплей – по-тънък панел – същата невероятна картина с незабележимо размазване при движение.

GeForce GTX™ GPU – снабден с най-новата видеокарта на пазара, ASUS TUF FX505DT ще ви предостави удоволствието от гейминг и стрийминг на живо.

Дизайн

Asus TUF FX505DT притежава ъглова конструкция, буквално, в крак с модела на TUF и включва червената цветова схема на клавиатурата, подобно на своите предшественици. Той няма червени акценти върху капака, по протежение на вентилационната решетка и клавиатурата. Вместо това, производителя е избрал класическия черен цвят с подпис с логото на ASUS. Екранът на модела е заобиколен от широки 1-инчови секции, от същия материал, от който са направени корпуса, клавиатурата и капака. Панелът е дебел едва 6.5мм, а лаптопът разполага с размери от 360 x 26 x 262 cm (Ш х В х Д) и е с тегло от 2.2кг.

Клавиатура и тъчпад 

Asus TUF FX505DT-AL061 предлага клавиатура с подсветка с RGB, която е толкова удобна, колкото и практична. Тази клавиатура прави лесно и бързо въвеждането на различни команди, Клавишите WASD са очертани с ясно бяло за по-добра видимост. За да бъде в крак с други 15-инчови геймърски лаптопи, FX505DT разполага с цифрова подложка, чиито клавиши са значително по-тесни от тези в останалата част на QWERTY оформлението.

Виж още: Ревю на HP OMEN 15-dc0008nq

Свързване

Свързването се осъществява чрез два USB 3.0 порта, USB 2.0 порт, HDMI изход, Ethernet порт, захранващ жак и жак за слушалки, всички, разположени от от лявата страна на лаптопа. От дясната страна има само слот за заключване Kensington. Също така, имате достъп до безжични мрежи чрез 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.2.

Производителност 

Asus FX505DT осигурява много добра производителност, благодарение на четириядрения процесор AMD Ryzen 5 3550H APU, 8GB RAM и 256GB твърд диск. Този чип от поколението на Picasso има 35W термична проектна мощност (TDP) с тактова честота 2.1 GHz, разпределена в четирите му ядра. Всички тези компоненти правят лаптопа изключително добър като производителност, която ще ви позволи да отворите над 10 раздела в Google Chrome, да предавате видеоклипове в YouTube на заден план и дори да поддържате отворени няколко електронни таблици едновременно.

Игри и графики 

TUF FX505DT се откроява като способен геймърски лаптоп, който ще ви позволи да играете модерни заглавия при 1080p. Графичната карта GTX 1650 е версия на игралните графични процесори на Nvidia. При игри на средни настройки и разделителна способност 1080p,  отчита скорост от 55 до 62 кадъра в секунда. Разбира се, не страдате от загуба на пиксели, когато преминавате към по-високи настройки, като достигате до 48 кадъра в секунда.

В заключение

Геймърите, които искат да се насладят на модерни заглавия при 1080p, определено трябва да изберат Asus TUF FX505DT-AL061. С ненадминати цветове и уникална мекота на движенията, той ще ви пренесе в едно невероятно гейминг изживяване. Освен това, мощният му процесор, позволява да вършите и служебните си задължения на него, без това да намали производителността му.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password