ASUS ROG GL702ZC-GC174T - Виж цената

Ревю на ASUS ROG GL702ZC-GC174T

Лаптопи Ревюта
9

Рейтинг

ASUS ROG GL702ZC-GC174T 

ASUS ROG GL702ZC-GC174T е първият в света гейминг лаптоп с процесор Ryzen™ 7 на AMD. Комбинирайки изключителната мощ на революционната платформа Ryzen на АMD с традициите в гейминг дизайна на серията ROG, ROG Strix GL702ZC, e проектиран да осигури уникална производителност, която да задоволи потребностите на хардкор геймърите и обикновените потребители при тежки игрови и работни натоварвания.

 

ASUS ROG GL702ZC-GC174T

Виж цената за днес

ASUS ROG GL702ZC-GC174T Review

AMD Мощност – Почувствайте максималната компютърна мощност с процесора AMD Ryzen™ 7 1700 и графичната карта Radeon™ RX580. С 8 ядра и 16 потока, процесорът Ryzen 1700 се характеризира с максимална скорост от 3.7GHz.

FREESYNC технология – ROG Strix GL702ZC е снабден с дисплей с широк зрителен ъгъл, който поддържа технологията FreeSync™ на AMD за fast-paced игри. FreeSync™ синхронизира скоростта на опресняване на монитора с графичната карта, като по този начин предотвратява закъснението на изображенията, оптимизира кадровата честота и елиминира накъсванията на картината, осигурявайки ултра гладка визуализация. 

Виртуална реалност –  По-бърза скорост, по-голяма енергийна ефективност нминуемо ви гарантират една нова, доближаваща се до реалността, виртуалната реалнос.

Клавиатура, създадена за гейминг –  гейминг клавиатурата на ROG Strix GL702ZC има и вградена стилна червена светлина, специално проектирани бутони и 1.6 мм ход на клавишите.

До 32GB DDR4 RAM – ROG Strix GL702ZC е снабден с 32GB DDR4 RAM – това е стандарт за RAM от най-висок клас. Той предоставя от една страна по-висока скорост, по-голяма мощност и от друга – по-нисък енергоразход.ASUS ROG GL702ZC-GC174T-2

ASUS ROG GL702ZC-GC174T е ново допълнение към пазара, като неговите характеристики, го правят продукт от най-висок клас, който ще отговаря дори най-претенциозните свои потребители. Благодарение на SONIC STUDIO & SONIC RADAR, гарантирано имате кристално чист звук, чрез който можете да се насладите на доближаващата се до реалния свят, гейминг среда. Sonic Studio се е погрижил.

Аудиото по време на игра, да долавя и най-фините шумове, както и една нова версия на стрийминга и звукозаписа за едно перфектно шумопотискане и предаване на гласовете в тяхната най-чиста форма. Със SSD за оптимално висока скорост, вграденият NVMe PCIe 3×4 SSD, увеличава неколкократно скоростите за достъп до данни,като по този начин чакането се превръща в мираж за вас.  ROG Strix GL702 зарежда по-бързо, отваря приложенията по-лесно и позволява по-кратко зареждане, докато играете любимите си игри, така че да останете фокусирани и изцяло потопени в изживяването от вашата виртуална реалност.

Виж още: РЕВЮ: Лаптоп Gaming ASUS ROG GL553VE-FY026 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

От настоящото ревю можем да направим изводите, че ASUS ROG Strix GL702ZC е подходящ за много мощна и натоварваща работа и е изключително добър в това отношение. Ако сте истински геймър и за вас игрите са част от ежедневието ви, то трябва да имате невероятният лаптоп ASUS ROG GL553VE-FY026. С мощен процесор, създаден специално за тези от вас, които обичат да се потапят в несравнимото изживяване на виртуалната реалност, ASUS ще ви даде тази възможност. Стилен дизайн, мощен процесор и максимална ефективност – всичко това е събрано в този перфектен продукт, а удоволствието от използването му ви държи в еуфория, дълго след неговото използване.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password