Ревю на Ariston PRIOS 35

Ariston PRIOS 35

Аристон е един от водещите производители на климатични системи в света, предлагащи иновативни и енергоспестяващи решения за дома и офиса. В този преглед ще разгледаме един от най-новите и популярни модели на компанията – инверторният климатик Ariston PRIOS 35. Целта на този преглед е да представим основните характеристики и предимства на този модел, както и да помогнем на читателите да разберат дали това е подходящото решение за техните нужди и изисквания.

Ariston PRIOS 35

Виж цената за днес

Ariston PRIOS 35: Характеристики

Ariston PRIOS 35 е инверторен климатик, който е предназначен за домашна употреба. Той е монтиран на стена и е препоръчителен за покриване на зона до 25 кв. метра. Основният капацитет на устройството е 12000 BTU, като капацитетът за охлаждане и отопление е също 12000 BTU.

Климатикът има минимална температура при охлаждане от -15°C и максимална температура при охлаждане от 50°C. За отоплението, минималната температура е -15°C, а максималната е 50°C.

Типът филтър на Ariston PRIOS 35 е антибактериален филтър за неприятни миризми. Компресорът е инверторен, а броят скорости на вентилатора е 4. Климатикът разполага с Wi-Fi технология, която позволява на потребителя да го контролира чрез мобилно приложение.

Енергийната ефективност при охлаждане на Ariston PRIOS 35 е A++, а при отопление е A+. Сезонният коефициент на охлаждане е 6.1 SEER, а сезонният коефициент на затопляне е 4 SCOP. Коефициентът на охлаждане EER е 6.1, а коефициентът на затопляне COP е 4.

Захранващото напрежение на климатика е между 220 V и 240 V, а номиналната консумация при охлаждане е 1114 W, а при отопление е 1085 W. Номиналният капацитет на охлаждане е 3500 W, а на отопление е 2400 W. Типът на хладилен агент е R32.

Вътрешното устройство на Ariston PRIOS 35 има отстраняване на влагата от 1.2 литра на час. Дебитът на въздуха е 527 м³/час, а нивото на шум е между 22 dB и 39 dB. Цветът на вътрешното тяло е бял, а размерите му са 805 мм на дължина, 285 мм на ширина и 194 мм на височина. Теглото му е 7.5 кг.

Външното устройство на Ariston PRIOS 35 има дебит от 2000 м³/час, а нивото на шум е 58 dB. Цветът на външното тяло е също бял, а размерите му са 700 мм на дължина, 275 мм на ширина и 550 мм на височина. Теглото му е 22.7 кг.

Ariston PRIOS 35: Функции

“Follow me” е функция, която позволява на климатика да следва движението на човека в стаята, като използва дистанционния контролер като сензор за температурата. Това означава, че климатикът ще поддържа желаната температура точно там, където се намира човекът, който го използва.

Функцията “самопочистващ” е механизъм, който автоматично използва кондензата, за да почисти вътрешния блок на климатика от прах и други замърсявания. Това намалява нуждата от ръчно почистване и осигурява по-добро качество на въздуха в стаята.

Сензорът за изтичане на хладилен агент е вграден в Ariston PRIOS 35 и предупреждава потребителя, ако има проблем с изтичане на агент. Това дава възможност да се предотврати евентуална авария и да се осигури по-дълъг живот на климатика.

“Запаметяваща” функция позволява на климатика да запомни настройките на потребителя и да започне да работи с тях следващия път, когато бъде включен. Това прави управлението на устройството много по-удобно и лесно.

“Функция Booster 2D Inverter” е механизъм, който позволява на климатика да ускори охлаждането или загряването на стаята. Това се случва чрез увеличаване на капацитета на климатика за кратко време, като се използва повече енергия, за да се постигне по-бързо желаната температура. Тази функция е особено полезна, когато има нужда от бързо охлаждане или загряване на стаята.

Виж още: Най-добрите климатици

Ariston PRIOS 35: Мнение за продукта

Климатикът е важно устройство за комфорта на дома или офиса, особено по време на летните или зимните месеци. Изборът на подходящия климатик е от съществено значение за удобството и здравето на всеки, който го използва. В заключение, климатикът Ariston PRIOS 35 е стойностен избор, който предлага няколко удобни функции, които правят управлението много по-лесно и удобно. Той има функция “Follow me”, която следи движението на човека в стаята, “самопочистващ” вътрешен блок, за да намали нуждата от ръчно почистване, сензор за изтичане на хладилен агент за по-дълъг живот на климатика и функция “Booster 2D Inverter”, която ускорява охлаждането или загряването на стаята. Ariston PRIOS 35 е стойностен избор за всеки, който търси удобство, качество и енергийна ефективност.

Виж цената за днес

4.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo