Ревю на Ariston PRIOS 25

Ariston PRIOS 25

Днес ще ви представя едно от най-новите и иновативни решения в света на климатичната техника – инверторният климатик Ariston PRIOS 25. Този модел се радва на все по-голяма популярност сред потребителите, тъй като предлага отлична енергийна ефективност, тиха работа и стилен дизайн. В тази статия ще разгледаме ключовите характеристики на продукта, както и предимствата и недостатъците на Ariston PRIOS 25, за да ви помогнем да определите дали това е подходящото решение за вашите нужди и очаквания.

Ariston PRIOS 25

Виж цената за днес

Ariston PRIOS 25: Характеристики

Ariston PRIOS 25 е инверторен климатик, който се отличава с отлична енергийна ефективност и високо качество на въздуха в помещението. Той е снабден с иновативни технологии, които го правят един от най-добрите избори за домове, офиси и други помещения.

Една от най-важните характеристики на Ariston PRIOS 25 е минималната температура при охлаждане, която е -15°C. Това означава, че климатикът може да работи дори при много ниски температури, което го прави подходящ за ползване през зимата. Максималната температура при охлаждане е 50°C, а максималната температура при отопление е 30°C, което го прави подходящ и за горещите летни дни.

Климатикът е оборудван с платинен филтър, който осигурява чист въздух в помещението. Този филтър е много ефективен при задържането на прах, микроорганизми, алергени и други замърсители, което го прави подходящ за хора с алергии и други здравословни проблеми.

Ariston PRIOS 25 е снабден с инверторен компресор, който осигурява по-ефективно и тихо охлаждане и отопление. Инверторът позволява на климатика да контролира скоростта на вентилатора и консумацията на електроенергия, като по този начин може да постигне по-висока енергийна ефективност.

Климатикът има номинален капацитет на охлаждане от 11314 BTU/h и номинален капацитет на отопление от 11291 BTU/h. Той използва хладилен агент R32, който е по-безопасен за околната среда в сравнение с други хладили.

Вътрешното устройство на Ariston PRIOS 25 има дебит на въздуха от 1800 м³/н и ниво на шум от 54 dB. То е налично в бял цвят и тежи 7 кг. Външното устройство има ниво на шум от 59 dB и е налично в бял цвят. То има дължина от 77 см, ширина от 27.5 см, височина от 55 см и тегло от 25.2 кг.

Климатикът има функции за охлаждане, отопление и вентилация. Той е оборудван с технология Wi-Fi, която позволява на потребителите да контролират и настройват уреда дистанционно от своите смартфони или таблети.

С общо тегло от 32.2 кг, Ariston PRIOS 25 е лесен за инсталиране във всяко помещение. Той е надежден, ефективен и издръжлив, като осигурява високо качество на въздуха в помещението и спестява енергия.

Ariston PRIOS 25: Функции

Функцията Follow me позволява на климатика да реагира на температурата в близост до дистанционното управление. Това означава, че той може да контролира температурата в помещението в зависимост от температурата около дистанционното управление, а не само в близост до вътрешното устройство. Това осигурява по-голям комфорт за потребителите и по-ефективна работа на климатика.

Запаметяващата функция на Ariston PRIOS 25 позволява на потребителите да запазят настройките на климатика за по-късен период от време. Това е особено полезно, когато потребителите искат да запазят определени настройки за следващия ден или за определен период от време. Така те могат да избегнат необходимостта да настройват климатика всеки път отново.

Функцията за самопочистване на Ariston PRIOS 25 е много полезна за потребителите, тъй като тя позволява на климатика да се почисти автоматично. Това осигурява по-добро качество на въздуха в помещението и по-дълъг живот на климатика. Тази функция работи по следния начин: климатикът изпуска горещ въздух за няколко минути след като се изключи, като това помага да се отстранят замърсяванията и бактериите във вътрешното устройство.

Специалните функции на Ariston PRIOS 25 правят климатика удобен за употреба и гарантират по-добро качество на въздуха в помещението. Функцията Follow me осигурява по-голям комфорт, функцията за запаметяване позволява на потребителите да запазят настройките си, а функцията за самопочистване гарантира по-добро качество на въздуха и по-дълъг живот на климатика.

Серията Ariston PRIOS се предлага в няколко варианта: Ariston PRIOS 25, Ariston PRIOS 50 и Ariston PRIOS 70

Виж още: Най-добрите климатици

Ariston PRIOS 25: Мнение за продукта

Ariston PRIOS 25 е мощна и ефективна климатична система, която е подходяща за големи помещения. Тя разполага с множество функции, включително Follow me, запаметяваща функция и функция за самопочистване, които я правят една от най-удобните и лесни за управление системи на пазара. Също така, тя е много ефективна и може да поддържа стабилна температура дори при най-екстремните условия. В общи линии, Ariston PRIOS 25 е отличен избор за всички, които търсят ефективна и надеждна климатична система за своето помещение.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo