Argo Slimmy - Виж цената

Ревю на Argo Slimmy

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Argo Slimmy 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън? Ние имаме точният продукт за вас! Мобилен климатик Argo Slimmy с изключителна ефективност при своята работа ще осигури максимално добри температури във вашия дом, според вашите лични предпочитания, като същевременно ще запази въздуха ви свеж и кристално чист, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома.

Argo SlimmyВиж цената за днес

Argo Slimmy Review

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Премахване на влагата – влагата във въздуха е един от основните причини за появата на бактерии, микроби и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция на вашия климатик, въздухът във вашия дом остава чист и свеж, а нивото на влагата се контролира постоянно, за да се предотвратят както появите на мухъл и микроби, така и на дихателни проблеми.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55MU9002 – Цена и мнения!

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а дисплеят му и контролните бутони поставени в горната част на уреда придават идеален завършек на неговата стилна визия. Благодарение на неговата мобилност, той може да бъде лесно преместен в различните помещения от вашия дом, където имате най-голяма нужда от регулация на температурата на въздуха.

Характеристики

Тази модерна климатична система има основен капацитет от 9 000 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А. Изключително подходящ е за жилища, офиси и други помещения с максимална площ до 36 м². Охлаждащия елемент, с който разполага устройството е R410а.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 39.5 х 31.5 х 77см и е с тегло от 24.5кг. Това го прави лесен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. С ниските си нива на шум от 63dB max и дебит на въздуха 320 м³/н, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Този уред НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Sleep Mode, Timer, Auto Restart , Autodiagnoza, Климатизация на въздуха и X-fan, гарантират ефективната работа на вашия електроуред, независимо от работния режим, в който ще бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Мобилен климатик Argo Slimmy е нов, модерен климатичен уред, който с високоефективната си работа ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, изцяло според вашите лични предпочитания и нужди. Подарете си абсолютен комфорт и максимално добра температура у дома, с новият мобилен климатик Мобилен климатик Argo Slimmy!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password