Ревю на Arctic DFN363

Arctic DFN363

Съдомиялната Arctic DFN363 е един от най-новите модели на пазара. Тя предлага висока ефективност, много функции и приятен дизайн. В това ревю ще разгледаме тези характеристики и ще проучим дали тази съдомиялна е стойностна инвестиция за вашия дом.

Arctic DFN363

Виж цената за днес

Arctic DFN363: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Arctic DFN363 има капацитет да поставя 14 комплекта съдове едновременно, което я прави идеална за по-големи домакинства или за хора, които искат да измият много съдове бързо.

Със своите 6 програми, тя предоставя гъвкавост за измиване на различни видове съдове и замърсявания. Програмите включват: ECO 50°C, Интензивно 70, Бързо миене и сушене 60°C, Половин натоварване, Таблетка за почистващ препарат и Допълнително изплакване.

Съдомиялната е с клас D енергийна ефективност, което я прави по-малко енергийно ефективна в сравнение с някои други модели на пазара.

Автоматичното отваряне на вратата е полезна функция, която позволява на въздуха да циркулира в съдомиялната и да изсуши съдовете по-бързо.

Aqua Protect е функция, която осигурява допълнителна защита срещу изтичане на вода. Това е полезно, за да се предотврати всякакво наводнение в дома в случай на повреда на съдомиялната.

Mini 35 е програма за бързо миене на съдове, която използва по-ниска температура на водата и по-кратко време на миене.

Отложеният старт е полезна функци,оято ви позволя да планирате началото на програмата на по-удобно за вас време.

ECO 50°C е програма, която използва по-малко вода и енергия, за да постигне почистване на съдовете при по-ниска температура на водата.

Интензивно 70 е програма, която използва по-висока температура на водата и по-дълго време на миене, за да постигне дълбоко почистване на силно замърсени съдове.

Бързо миене и сушене 60°C е програма, която използва по-висока температура на водата за по-бързо миене на съдовете и по-бързо сушене.

Половин натоварване е програма, която позволява да измивате по-малко съдове, когато имате по-малко гости вкъщи или ако не е нужно да измивате цялата съдомиялна.

Таблетката за почистващ препарат е полезна функция, която ви позволява да добавите почистващ препарат директно във вградената дозираща система.

Допълнителното изплакване е програма, която осигурява допълнително изплакване на съдовете, за да се гарантира, че няма остатъци от почистващия препарат.

Съдомиялната Arctic DFN363 разполага със система за омекотяване на водата, която помага за намаляване на употребата на почистващите препарати и за постигане на по-добри резултати при измиването на съдовете.

Индикаторът за ниво на изплакване е полезна функция, която ви помага да определите кога е необходимо да добавите повече почистващ препарат или да използвате допълнително изплакване.

Съдомиялната е с ниво на шум 47 dB, което я прави доста тиха при работа.

Консумацията на енергия е 85 kWh за 100 измивания, което е в диапазона на средните стойности за съдомиялни на пазара.

Консумацията на вода е 11.5 литра на цикъл, което е много икономично и помага за намаляване на разходите за вода.

Съдомиялната има размери 85 x 59.8 x 60 см и тежи 43 кг. Това я прави подходяща за използване във всякакви типове кухни, както и за поставяне във вградени кухненски шкафове.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Arctic DFN363: Мнение за продукта

Съдомиялната Arctic DFN363 е безспорно един от най-добрите модели на пазара. Тя предлага множество функции, които правят изпирането на съдовете много по-лесно и ефективно. Не само това, но и нейният приятен дизайн я прави перфектното допълнение към вашия дом. Съдомиялната е сравнително лесна за инсталиране и използване, а също така и икономична в употреба на вода и енергия. В крайна сметка, ако търсите качествена съдомиялна, която може да отговори на всичките ви нужди, то Arctic DFN363 е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo