Ревю на Arctic DFN1532

Arctic DFN1532

Съдомиялната Arctic DFN1532 е един от най-новите модели на марката Arctic и е сред най-популярните съдомиялни на пазара. Тя има капацитет от 13 комплекта и е оборудвана с множество функции, които правят почистването на съдовете лесно и бързо.

Arctic DFN1532

Виж цената за днес

Arctic DFN1532: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Arctic DFN1532 има капацитет от 13 комплекта, което я прави подходяща за средно големи домакинства. Съдомиялната предлага 5 програми за изпиране на съдове, включително Eco 50, Intensiv 70˚C, Mini 35, Бързо миене и сушене на 60°C и Миене и сушене 65°C. Това позволява на потребителите да изберат подходящата програма в зависимост от степента на замърсяване на съдовете.

Съдомиялната е клас E по енергийна ефективност, което я прави една от по-икономичните опции на пазара. Съдомиялната е снабдена с Aqua Protect, който предпазва от изтичане на вода. Това е особено полезно, ако живеете в апартамент със съседи под вас. В допълнение, съдомиялната е оборудвана със система за омекотяване на водата, която помага за по-ефективно почистване на съдовете.

Съдомиялната позволява на потребителите да отложат измиването на съдовете си с 3, 6 или 9 часа. Това е удобно, когато искате да поставите съдовете в съдомиялната, но все още не сте готови да стартирате програмата веднага. Съдомиялната също така предлага функция за половин товар, която позволява на потребителите да използват съдомиялната само за по-малки количества съдове.

Съдомиялната има бутон за таблетка за препарат, който позволява на потребителите да добавят таблетка за препарат директно във вътрешността на съдомиялната. Това улеснява процеса на поставяне на препарата в съдомиялната.

Съдомиялната Arctic DFN1532 има ниво на шум от 51 dB, което я прави една от по-тихите съдомиялни на пазара. Това е особено полезно, ако имате отворен кухненски дизайн или ако живеете в малък апартамент.

Годишната енергийна консумация на съдомиялната е 262 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 94 kWh. Това я прави енергийно ефективна и икономична за дългосрочна употреба. Също така, съдомиялната има консумация на енергия на цикъл от 0.92 kWh, което е много добро показател за енергийна ефективност.

Средният разход на вода за година на съдомиялната е 3612 литра, като консумацията на вода на цикъл е 12.9 литра. Това я прави един от по-икономичните модели на пазара, когато става дума за консумация на вода.

Относно размерите, съдомиялната има височина от 85 см, ширина от 59.9 см и дълбочина от 60 см. Теглото на съдомиялната е 42.44 кг, което я прави достатъчно тежка и стабилна за употреба.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Arctic DFN1532: Мнение за продукта

Общо взето, съдомиялната Arctic DFN1532 е един от най-добрите избори за всеки, който търси качествен и ефективен начин да почисти съдовете. Тя има много полезни функции, като например функцията за бързо изпиране и функцията за отложен старт, които я правят много удобна за употреба. В допълнение, тя е сравнително тиха и енергийно ефективна, което я прави икономичен избор за всеки дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo