Arctic AROIE21300C - Виж цената

Ревю на Arctic AROIE21300C

Ревюта Фурни за вграждане
7.8

Рейтинг

Arctic AROIE21300C 

Обичате ли вкусната домашно приготвена храна? Искате ли уред, който да бъде ваш верен помощник в приготвянето на любимите ви ястия? Вие сте попаднали на правилното място! Електрическа фурна за вграждане Arctic AROIE21300C с енергиен клас А и 7 различни функции, ще се погрижи за перфектното изпичане на всяко ястие, за да му се наслаждавате с любимите си хора у дома!

Arctic AROIE21300CВиж цената за днес

Arctic AROIE21300C Review

Eco Fаn – това устройство осигурява стабилна и постоянна топлинна струя във вашата фурна. По този начин ястията ви ще се изпичат равномерно, независимо от времето необходимо за тяхното приготвяне.

Система на самопочистване – абсорбиращ панел, привлича мазнините и изпаренията появяващи се при готвен. По този начин поддръжката на чистотата на вашата фурна е по-лесна от всякога.

Функция Grill– благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън. А за любителите на пицата, голямата повърхност, с която разполага уреда ще ви позволи да си приготвите вкусна домашна пица, точно по начина, по който я предпочитате.

Вентилатор – готвенето на вентилатор е изключително полезно, особено когато приготвяте по-фини и прецизни храни. Топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Samsung NV70K1340BS/OL

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн е решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана с иноксово покритие против отпечатъци. Електронното управление и LЕD дисплей, поставени в предната част на уреда, както и копчетата за регулация на температурата и изпичащ режим, придават както практичност така и перфектен завършек на стилната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа фурна за вграждане Arctic AROIE21300C разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.4 x 56.7 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 66 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Този модел е с мощност от 2400W, което позволява фурната да бъде използвана и като електрическа пещ. Моделът на Arctic е в клас на енергийна ефективност A с консумация от 0.88kW/h. 7-те функции за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната.

Предлага се с 2 тави за печене и вътрешна метална решетка. Оттук нататък готвенето ще получи друго значение. Можете да готвите любимите си ястия, без да се притеснявате за тяхното равномерно и качествено изпичане. Разбира се, вашата храна ще бъде много ценена от сега нататък, а времето, прекарано за нейното подготовка, ще бъде значително по-кратко.

Нашето мнение за продукта

Има много рецепти за ястия, които могат да бъдат приготвени, но ключовият елемент за техният завършек е електроуредът, който ще се погрижи за изпичането им. Електрическа фурна за вграждане Arctic AROIE21300C ще осигури перфектното изпичане на вашите любими ястия, като със 7-те си функции ще се погрижи за перфектното приготвяне дори на най-взискателните ястия!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password