Arctic AROIC21100BH - Виж цената

Ревю на Arctic AROIC21100BH

Ревюта Фурни за вграждане
8

Рейтинг

Arctic AROIC21100BH

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH с енергиен клас А, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено. Изберете желаната от вас гозба и оставете тази модерна фурна да я приготви по най-добрият възможен начин, а за вас оставете единствено насладата от нейното консумиране.

Arctic AROIC21100BHВиж цената за днес

Arctic AROIC21100BH Review

Хидролитична система – Ефективно охлажда корпуса на фурната и предотвратява щети, причинени от високите температури. 

Охлаждащ вентилатор – той се включва, дори когато фурната не работи. Автоматичното му включване, спомага за охлаждането на електрониката и въшните части на фурната, като по този начин нейното по-бързо охлаждане е гарантирано.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Виж още: Ревю на Beko BIM22300XC

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в черно, а дръжката на вратата и контролните копчета, решени в сребрист цвят, придават модерен и стилен задършек на визията на уреда. Модерният интерфейс на бутоните предлага директен достъп до температурата и практическите режими на готвене на уреда. Този дизайн прави фурната перфектен избор за всяка модерна, практична и стилна кухня.

Характеристики

Фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.4 x 56.7см (ВхШхД). Капацитетът на обем на уреда е 71 литра, като има система, която разпределя равномерно топлината, създавайки бързо и равномерно изпичане на храната, като по този начин се предотвратява нейното изгаряне. Фурната разполага и с метална решетка. Вратата на уреда е направена от защитено стъкло, за да ви осигури добра топлоизолация. Уредът има няколко режима на отопление и разпределение на топлината, които ще помогнат при производството на различни видове храна, без да се губи вкусът и полезните качества на продуктите. Освен много ефективна, тази фурна е и изключително енергономична с разход на електроенергия от 0.88kW/h и работи с мощност от 2400 W.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства. Ако сте от семействата, които обичат да се наслаждават на вкусни домашно приготвени ястия, то фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH е точният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password