Ревю на Arctic AROIC21100BH

Arctic AROIC21100BH

Ако имате нужда от нова фурна за вашия дом, фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH би била много подходящ избор. Тя разполага с капцитет от 71л, 4 различни програми за готвене и освен това спада към енергиен клас А, което гарантира нейната ефективна, но същевременно енергономична работа. Всичко това е опаковано в стилен дизайн, който ще внесе доза елегантност във всяка кухня.

Arctic AROIC21100BHВиж цената за днес

Дизайн и характеристики

Фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH e с модерен дизайн, решен в черен цвят с 3 контролни механични бутона, поставени в горната част на уреда. Размерите на фурната са: 59.5х59.4х54.7см (ВхШхД) и 56x59x55см (ВхШхД) за вграждане. Това я прави лесна както за вграждане, така и за свободностоящ монтаж. Освен че е много красива, фурната е и много икномична при своята работа, тъй като спада в енергиен клас А. Капацитетът на уреда е 71л, което позволява както приготвянето на по-голямо количество храна, така и приготвянето на по-големи и обемисти хранителни продукти.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Функции и спецификации

Този модел разполага с някои модерни функции, както и 4 програми за готвене. Грил и Low grill – тази функция е специално предназначена за приготвянето на месо, което ще остане сочно отвътре и с перфектна коричка отвън. Долно затопляне – ще позволи бързото достигане на необходимите градуси на готвене. Функциите на уреда са: Автоматично изключване, Таймер, Вътрешно осветление и Вентилация. Автоматичното изключване – Ако настройките по вашия уред не са променени в рамките на няколко часа, автоматичното изключване става активно.

Фурната престава да нагрява. Когато това се случи, тя се ориентира по настроените температура или степен на грил. Таймер – можете да настроите точното време необходимо за готвенето на вашето ястие – след изтичането на това време, фурната се изключва автоматично. Вътрешното осветление ви позволява да наблюдавате процеса на готвене, така че да знаете кога вашето ястие е готово. Вентилация – разпределя равномерно топлия въздух в цялата фурна, като спомага и за нейното охлаждане след приключване на процеса на готвене.

В заключение

Фурна за вграждане Arctic AROIC21100BH е нова, модерна фурна, която ще приготви любимите ястия на цялото семейство по възможно най-добрия начин. С 4 различни програма за готвене, вие ще намерите най-добрата за приготвянето на всички ястия – от сочно месо, до вкусни десерти.

Виж цената за днес

4.2/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo